Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prezident Realu Madrid to už povedal hráčom: O Mbappém definitívne rozhodnuté!

MADRID - Prezident Realu Florentino Perez to už povedal hráčom! O Kylianovi Mbappém definitívne rozhodnuté
Zdroj: 41853
Zdieľajte:

Zdalo sa, že Kylian Mbappé a jeho presun do Realu Madrid je hotová vec. V posledných dňoch ale nastal obrovský zvrat. Mbappé má podľa viacerých zahraničných médií v nedeľu oficiálne oznámiť rozhodnutie o svojej budúcnosti. Podľa najnovších správ je zrejmé, že to bude zotrvanie v Paríži a podpis nového kontraktu s PSG.

Mbappé Real Madrid neposilní, Perez to povedal v kabíne hráčom

23-ročný francúzsky reprezentant sa toto leto nepripojí k Realu Madrid ako voľný hráč. Po zápase s Betisom Sevilla (0:0) to oznámil hráčom "bieleho baletu" prezident klubu Florentino Perez. Informuje o tom na sociálnej sieti twitter renomovaný novinár Guillem Balague.

Prečítajte si aj

Mbappé má jasno! Chystá sa oznámiť prestup do Realu Madrid?

„Práve mi bolo oznámené, že Florentino Perez večer v šatni povedal hráčom, že Mbappé sa v lete k tímu nepripojí. Počkajme, čo povie Mbappé, kým niečo potvrdíme," píše Balague.

Mbappého mali presvedčiť atraktívne finančné podmienky, ktoré mu vedenie PSG ponúka, ako aj možnosť byť od budúcej sezóny jedným z majiteľov projektu, vďaka čomu bude mať slovo pri výbere hlavného trénera a bude môcť zasahovať do prestupovej politiky klubu.

Podľa Eurosportu ponúka PSG Mbappému plat 100 miliónov eur ročne po zdanení a podpisový bonus vo výške 300 miliónov eur v paušálnej sume.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Guillem Balague, Eurosport

Diskusia

Podobné články