Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mbappé má jasno! Chystá sa oznámiť prestup do Realu Madrid?

PARÍŽ - Zostane, alebo odíde? Zdá sa, že o budúcnosti talentovaného Kyliana Mbappého by mohlo byť v najbližších dňoch jasno. Podľa francúzskych serverov sa útočník parížskeho celku v nedeľu chystá oznámiť, kam povedú jeho ďalšie kroky. Podľa všetkého sú v hre len dve varianty. Podpis novej zmluvy v PSG, alebo prestup do Realu Madrid.
Zdroj: 42154
Zdieľajte:

Prestupová sága okolo hviezdneho Kyliana Mbappého by konečne mohla byť na konci. Dvadsaťtriročný Francúz ešte v sobotu odohrá posledné ligové kolo v drese PSG, ďalší deň by potom podľa posledných informáciách mal sám futbalovému svetu oznámiť, či v hlavnom meste Francúzska zostane aj pre ďalšiu sezónu. Nahlas sa totiž hovorí o prestupe do Realu Madrid, ktorý okolo hviezdneho útočníka krúži už nejaký čas.

Niektoré médiá dokonca v priebehu týždňa informovali o tom, že sa Mbappé dohodol so španielskym veľkoklubom na podmienkach zmluvy. Podľa uznávaného novinára Nicola Schiru by francúzsky klenot mal v hlavnom meste Španielska zotrvať až do roku 2027, kde si za každú sezónu zarobí 40 miliónov eur.

K ničomu oficiálnemu ale zatiaľ nedošlo. Kolotoč špekulácií navyše rozvírili španielske a talianske servery, podľa ktorých má Mbappé tendenciu predĺžiť v Paríži zmluvu. Tá pôvodná mu totiž končí už na konci júna. Francúzsky majster sa ale za svoju hviezdu rozhodol bojovať a údajne mu ponúkol dvojročnú zmluvu s ročným platom 50 miliónov eur. Mbappé navyše v posledných dňoch údajne dostal ponuku stať sa spoluvlastníkom parížskeho športového projektu.

Situácia pre francúzskeho útočníka tak nie je vôbec jednoduchá, podľa všetkého ale je už pevne rozhodnutý. „Som už rozhodnutý. Zostáva pár detailov, ale je hotovo. Je to otázka dní," povedal Mbappé na galavečeri UNFP, kde si prevzal cenu pre najlepšieho hráča tohtoročnej sezóny Ligue 1.

Ak sa francúzsky klenot predsa len uchýli do hlavného mesta Španielska, mohol by si po prvýkrát v kariére vyskúšať zahraničný angažmán. Vo Francúzsku odohral osem sezón, počas ktorých nastupoval v dresoch Monaka a Paris Saint-Germain.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články