Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lewandowskeho nahnevaný telefonát v šatni Bayernu: Toto počuli jeho spoluhráči!

MNÍCHOV - Nahnevaný telefonát Lewandowskeho v šatni Bayernu! Toto počuli jeho spoluhráči
Zdroj: 42143
Zdieľajte:

Robert Lewandowski patrí medzi najlepších svetových útočníkov. Jeho meno je horúcou témou prestupových špekulácií a je možné, že sa postará o bombu tohto leta. Športový riaditeľ Bayernu Hasan Salihamidzič potvrdil, že Lewandowski chce z klubu odísť a vyskúšať niečo nové. Zároveň ale dodal, že klub má v pláne dodržať platnú zmluvu poľského útočníka, ktorá trvá ešte rok.

Lewandowskeho nahnevaný telefonát, opakoval slovíčko Barcelona

Nemecké noviny Bild odhalili situáciu z kabíny Bayernu Mníchov. Lewandowski viedol telefonát v poľštine a bol poriadne nahnevaný. Spoluhráči počuli útočníka niekoľkokrát zopakovať slovíčko "Barcelona". Nevyrozumeli však kontext celého rozhovoru, nakoľko Lewandowski hovoril po poľsky. „Lewandowski hovoril FC Barcelona znova a znova," uviedol zdroj pre Bild. O situácii referuje aj španielska Marca.

Prečítajte si aj

Obrovský úlovok pre AC Miláno! Rossoneri posilní hviezda Liverpoolu

Lewandowski po stretnutí s Wolfsburgom vyhlásil, že to mohol byť jeho posledný zápas v drese Bavorov. V zahraničných médiách sa objavili informácie o tom, že vedenie Barcelony už s hráčovými zástupcami našlo dohodu ohľadom osobných podmienok. Zostáva len jediné: dohodnúť sa s vedením Bavorov.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: Bild, Marca

Diskusia

Podobné články