Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Lewandowski sa dohodol s FC Barcelona: Takto vyzerá jeho zmluva

BARCELONA - Robert Lewandowski dohodnutý s FC Barcelona! Takáto je jeho zmluva
Zdroj: 42147
Zdieľajte:

Poľský útočník Robert Lewandowski uviedol predstaviteľom Bayernu Mníchov, že nemá záujem predĺžiť s klubom kontrakt a rád by si vyskúšal novú výzvu. Vyhlásil to nedávno športový riaditeľ bavorského veľkoklubu Hasan Salihamidzič s tým, že Bayern chce Lewandowskeho udržať v tíme do konca platného kontraktu, ktorý vyprší budúce leto.

Lewandowski dohodnutý na podmienkach osobnej zmluvy s FC Barcelona

Faktom však je, že v tom prípade by Bayern o jednu z najväčších hviezd svetového futbalu, ktorej hodnota je odhadovaná na 50 miliónov eur, prišiel zadarmo. Pravdepodobnejšie sa javí varianta Lewandowskeho letného prestupu. Najhorúcejším záujemcom o jeho služby je španielska FC Barcelona.

Prečítajte si aj

Hviezda Barcelony na odchode! Veľký záujem má tento veľkoklub, odštartovali rokovania

Lewandowski je veľmi blízko presunu na Nou Camp. Ako informuje renomovaný prestupový expert Nicolo Schira na sociálnej sieti twitter, obe strany sa už dohodli na osobných podmienkach zmluvy do roku 2025. Teraz už zostáva len dohoda na úrovni klubov.

Lewandowski hráva za Bavorov od roku 2014, kedy prišiel z Borussie Dortmund. V 34 zápasoch tejto bundesligovej sezóny nastrieľal skúsený 33-ročný poľský kanonier 35 gólov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Nicolo Schira

Diskusia

Podobné články