Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škandál! Klub vyšetrujú po výhre 22-1, po ktorej sa dostali na prvé miesto

PARÍŽ - Potrebovali vyhrať vysokým rozdielom, aby sa stali lídrom. Po škandalóznom triumfe 22-1 ich vyšetrujú!
Zdroj: 14627
Zdieľajte:

Tím zo siedmej najvyššej francúzskej súťaže je vyšetrovaný z korupcie po tom, čo vyhral 22:1, vďaka čomu sa dostal na čelo tabuľky.

AC Arles pravdepodobne na pozícii lídra podvodom

AC Arles hrá v druhej divízii Meditteránskej regionálnej lige vo Francúzsku. Potrebovalo poraziť tím AC Septemes vyšším rozdielom v skóre, aby sa cez FC Martigues dostalo na prvé miesto tabuľky.

A presne to sa im aj podarilo, keď vo svojom predposlednom zápase sezóny vyhrali zdrvujúco vysoko 22:1. AC Arles tak bodovo vyrovnalo vedúci FC Martigues, ale je prvé vďaka o 12 gólov lepšiemu skóre.

Ale vedenie súťaže začalo konať. Výsledok odobralo a je neplatný, kým sa neuzavrie prebiehajúce vyšetrovanie. Prezident Ligue Méditerranée Eric Borghini vyhlásil pre miestne médiá: Požiadal som svojich zamestnancov, aby vec postúpili regionálnej disciplinárnej komisii s cieľom otvoriť spis pre podozrenie z podvodu."

Prečítajte si aj

Dortmund podpísal novú hviezdu namiesto Haalanda! Agent potvrdil, že záujem mal aj Man UTD

Niet sa čo diviť. Akým zázrakom by AC Arles dokázalo zrazu vyhrať 22:1, keď v dovtedajších dvadsiatich zápasoch dovedna nastrieľalo len 52 gólov?

Na webe spomínanej ligy je uvedené, že výsledok posledného zápasu Arles je anulovaný a tím teda zaostáva o tri body a deväť gólov v skóre za vedúcim Martigues.

Ak sa preukáže vina AC Arles z ovplyvňovania stretnutia, duel proti FC Septemes bude musieť odohrať znova. Samozrejme, ak vyšetrovanie preukáže korupciu a bude právoplatne uzavreté, hrozí AC Arles aj omnoho prísnejší trest.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články