Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dortmund podpísal novú hviezdu namiesto Haalanda! Agent potvrdil, že záujem mal aj Man UTD

DORTMUND - Náhrada za Haalanda podpísaná! Novú hviezdu chcel Dortmundu vyfúknuť Man UTD, potvrdil agent.
Zdroj: 41341
Zdieľajte:

Nórsky útočník Erling Haaland podľa očakávania odchádza z Borussie Dortmund. Stane sa novou posilou Manchester City, prechádza zdravotnou prehliadkou a v priebehu tohto týždňa oficiálne oznámia jeho presun na Etihad Stadium.

Dortmund má náhradu za Haalanda, podpísal Adeyemiho

Oficiálne oznámený bude tento týždeň aj ďalší hviezdny prestup. Dortmund už má podpísanú náhradu za Haalanda. Je to Karim Adeyemi zo Salzburgu, za ktorého Borussia zaplatila 38 miliónov eur. V lete chce podpísať ešte jedného útočníka. Informuje o tom Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter.

Prečítajte si aj

VIDEO Haaland už informoval Borussiu o odchode: Megaprestup hviezdy Dortmundu potvrdia už tento týždeň

Zaujímavosťou je, že práve zo Salzburgu získal Dortmund predtým Erlinga Haalanda.

„Sme blízko skompletizovania dohody s Borussiou Dortmund. Nebude žiadna výkupná klauzula v jeho päťročnom kontrakte," cituje Romano Adeyemiho agenta Thomasa Solomona. „Rangnick? Áno, Manchester United chcel vstúpiť do pretekov, ale my sme chceli Borussiu," prezradil, že záujem o Adeyemiho mali aj "červení diabli".

Karim Adeyemi v skupinovej fáze Ligy majstrov strelil tri góly a pridal jednu asistenciu. Zároveň je najlepším strelcom rakúskej Bundesligy, na konte má 19 presných zásahov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Fabrizio Romano

Diskusia

Podobné články