Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Haaland už informoval Borussiu o odchode: Megaprestup hviezdy Dortmundu potvrdia už tento týždeň

DORTMUND - Nórsky futbalový útočník Erling Haaland už údajne informoval predstaviteľov Borussie Dortmund, že po skončení sezóny opustí klub a prestúpi do Manchestru City.
Zdroj: 42419
Zdieľajte:

Úradujúci šampión Premier League podľa viacerých médií aktivuje výstupnú klauzulu v Haalandovej zmluve vo výške 75 miliónov eur.

Prečítajte si aj

Cristiano Ronaldo sa rozhodol: Povedal to už svojim spoluhráčom v kabíne Man UTD

Televízia Sky i portál The Athletic uviedli, že riaditeľ exekutívy manchesterského klubu Ferran Soriano už aktiváciu výstupnej klauzuly avizoval šéfovi Borussie Dortmund Hansovi-Joachimovi Watzkemu.

Belgický denník Nieuwsblad v pondelok večer informoval, že kanonier už absolvoval lekársku prehliadku v bruselskej nemocnici Erasmus. Dortmund uviedol, že Haaland dostal deň voľna, aby si mohol vyriešiť "osobné záležitosti". Testy absolvoval v Belgicku, aby sa vyhol rozruchu, uviedla agentúra dpa.

Ďalší predstaviteľ bundesligistu Sebastian Kehl v nedeľu vo vysielaní nemeckej televízie Sport1 uviedol, že transfer Haalanda do City by mohli oba kluby potvrdiť v tomto týždni. V Borussii by ho mal nahradiť 20-ročný nemecký reprezentant Karim Adeyemi, ktorý si momentálne oblieka dres rakúskeho majstra Red Bull Salzburg.

Prečítajte si aj

VIDEO Guardiola si rýpol do úhlavného rivala v boji o titul: Ľudia sú radšej, keď zvíťazí Liverpool
Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články