Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Obrovská tragédia počas šlágra Ligy majstrov: FC Liverpool navždy prišiel o verného fanúšika

LIVERPOOL - Počas stredajšieho odvetného štvrťfinálového zápasu futbalovej Ligy majstrov medzi FC Liverpool a Benficou Lisabon (3:3) zomrel za dosiaľ neobjasnených okolností jeden z fanúšikov domáceho tímu.
Zdroj: 42227
Zdieľajte:

Ako informovala agentúra DPA, priaznivcovi "The Reds" prišlo nevoľno ešte pred začiatkom stretnutia. Okamžite k nemu pribehli na pomoc záchranári a odviezli ho do miestnej nemocnice. Tam neskôr zomrel. Bližšie informácie o príčine smrti nie sú známe.

Prečítajte si aj

Boj o život! Brankár skolaboval na rozcvičke pred zápasom: Toto si z toho pamätám

Liverpool potvrdil správu o úmrtí

"FC Liverpool s hlbokým zármutkom potvrdzuje, že fanúšik, ktorému prišlo zle pred stredajším zápasom, nás navždy opustil," uviedol anglický klub na svojom oficiálnom webe. "Chceme v prvom rade vyjadriť hlbokú sústrasť jeho rodine, myšlienky nás všetkých smerujú práve k nej, k jeho milovaným a priateľom. Chceme sa poďakovať záchranárom za ich heroickú snahu pri poskytovaní prvej pomoci a oceniť úsilie našich zdravotníkov, stevardov a všetkých priaznivcov, ktorí asistovali pri tejto smutnej udalosti," dodal klubový hovorca.

Liverpool sa prebojoval do semifinále LM, po víťazstve 3:1 v prvom zápase na pôde portugalského tímu mu v stredajšej odvete na Anfielde stačila na postup aj remíza.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články