Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Musela zasahovať polícia! Hráči Atlética a Man City sa po veľkej dráme pobili

MADRID - Konflikt z ihriska si preniesli aj do šatní! Hráči Atlética a City sa pobili, zasahovať musela polícia
Zdroj: 42223
Zdieľajte:

Odvetný súboj štvrťfinále Ligy majstrov medzi Atléticom Madrid a Manchesterom City góly síce nepriniesol, ale poriadne dramatickú zápletku áno. K videniu bolo množstvo tvrdých zákrokov, častokrát veci za hranicou dovoleného, rozhodca rozdal množstvo žltých kariet, jednu červenú a dokonca dostal žltú aj tréner Diego Simeone.

Bitka hráčov po súboji Atlética so City, zasahovala polícia

V závere stretnutia sa strhla šarvátka medzi hráčmi, ktorá sa preniesla aj do útrob štadióna. Podľa BBC sa obranca Atlética Stefan Savič a stredopoliar Man City Jack Grealish najskôr dostali do roztržky na hracej ploche a po skončení zápasu pokračovali v konflikte v šatniach. Do konfliktu musela vstúpiť až polícia.

Prečítajte si aj

V hľadáčiku top európskych tímov: Milan Škriniar rozhodol o svojej budúcnosti!

Obranca City Aymeric Laporte hovoril o potýčke, ktorá sa medzi hráčmi oboch tímov udiala v útrobách štadióna po stretnutí. „Je pravda, že je vždy frustrujúce vidieť zápas, ktorý končí bitkou. Koniec-koncov, robíte veľa hluku kvôli úplnej maličkosti. Spôsobilo to viac škody súperovi, ako nám," cituje Laporteho španielska Marca.

Prvý zápas vyhral Manchester City na Etihad Stadium 1:0 a postúpil do semifinále Ligy majstrov, v ktorom bude čeliť Realu Madrid.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: BBC, Marca

Diskusia

Podobné články