Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

V hľadáčiku top európskych tímov: Milan Škriniar rozhodol o svojej budúcnosti!

MILÁNO - Je objektom niekoľkých európskych gigantov. Milan Škriniar rozhodol o svojej budúcnosti!
Zdroj: 42218
Zdieľajte:

Slovenský obranca Milan Škriniar je v hľadáčiku niekoľkých európskych gigantov. Reprezentant SR rozhodol o svojej budúcnosti, keďže kontrakt mu končí budúci rok v lete a v najbližšom čase podpíše s Interom novú zmluvu.

Škriniar predĺži s Interom

Pôjde o trojročný kontrakt (teda do leta 2026) s platom okolo piatich miliónov eur na sezónu. Informuje o tom portál fichajes.net. O tom, že vedenie Interu pracuje na obnovení kontraktu Škriniara informoval nedávno aj taliansky denník La Gazzetta dello Sport.

Prečítajte si aj

Milan Škriniar v Miláne príde o spoluhráča: Inter opustí viac ako 11-ročná stálica

O Škriniara je veľký záujem najmä na Britských ostrovoch. V hľadáčiku majú dôrazného slovenského stredného obrancu tímy z Premier League, ako napríklad Tottenham Hotspur, Manchester United či Newcastle United.

Rovnakú ponuku zmluvy ako Škriniar dostal od Interu aj Nicolo Barella. Vedenie Interu má toto leto poslednú možnosť podpísať so Škriniarom novú zmluvu, v opačnom prípade je vysoko pravdepodobná jeho strata. Ak by prikývol na spomenutú ponuku, jeho plat by sa zdvihol takmer dvojnásobne, keďže aktuálne na San Sire zarába 3 milióny eur ročne.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: fichajes.net

Diskusia

Podobné články