Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Pogba priznal ťažké časy pod vedením Mourinha: Mnoho športovcov si tým prejde, no nehovorí o tom

PARÍŽ - Stredopoliar Manchestru United Paul Pogba priznal, že počas svojej futbalovej kariéry zažil obdobie plné intenzívnych depresií.
Zdroj: 42076
Zdieľajte:

Francúzsky reprezentant prestúpil v auguste 2016 z Juventusu Turín na Old Trafford za vtedy rekordnú čiastku 89 miliónov libier a často čelil kritike, že nenapĺňa svoj potenciál.

Trpel depresiami

Dvadsaťdeväťročný Pogba s United triumfoval iba v dvoch súťažiach, v Ligovom pohári a v Európskej lige v roku 2017. "Trpel som depresiami, no nehovoril som o tom. Nevedel som, kto som, chcel som sa od všetkého izolovať," povedal v rozhovore pre La Figaro.

Prečítajte si aj

Zmar Neymara! Už takmer netrénuje, na tréningy chodí v zúboženom stave, na pokraji opitosti

Peniaze šťastie neznamenajú

Náročné obdobie zažil najmä pod trénerskou taktovkou Joseho Mourinha. Portugalský kouč mu v septembri 2018 odobral funkciu prvého asistenta kapitána. "V takých chvíľach nerobíte nič, iba premýšľate, čo je vo vás chybné. Mnoho športovcov si prejde niečím podobným, no nehovorí o tom. Zarábame veľa peňazí a nemáme sa naozaj na čo sťažovať. To nás však neochráni pred takýmito momentami. Máme peniaze, no znamená to, že musíme byť šťastní? Život taký nie je, nie sme superhrdinovia, iba ľudské bytosti," vyznal sa Pogba.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články