Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Zmar Neymara! Už takmer netrénuje, na tréningy chodí v zúboženom stave, na pokraji opitosti

PARÍŽ - Čisté zúfalstvo a zmar! Neymar chodí na tréningy v zúboženom stave, takmer na pokraji opitosti.
Zdroj: 41109
Zdieľajte:

Odkedy PSG vypadol v osemfinále Ligy majstrov s Realom Madrid, ide to dole vodou. Fanúšikovia dali okamžite najavo svoju nespokojnosť s Neymarom a Messim, keď ich v zápase s Bordeaux vypískali a vybučali.

Začalo sa hovoriť o tom, že Al-Khelaifi je sklamaný z Neymara. Z jeho neustálych zranení, problémov mimo ihriska, záľubou v nočnom živote a párty, z nestabilných výkonov.

Prečítajte si aj

Komplikácie pred bojom o MS: Česi museli odložiť odlet do Švédska

Bohatý majiteľ PSG z Neymara spravil pred piatimi rokmi najdrahšieho hráča, ale výkonmi na ihrisku mu tieto peniaze nesplatil. Hlavnou úlohou Brazílčana bolo priviesť Paríž k titulu v LM, no to sa mu nepodarilo naplniť. A tak sa údajne Al-Khelaifi rozhodol toto leto Neymara predať.

Neymar sa totálne opustil

Brazílčan možno už na zreteli s tým, že ide o jeho posledné týždne v Parku princov, sa totálne opustil. Informuje o tom francúzsky novinár Daniel Riolo z RMC Sport. „Neymar už takmer netrénuje. Prichádza v zúboženom stave, na pokraji opitosti. Je to tak, Neymar je naplnený pocitom pomsty proti PSG. Má úplnú prestávku s klubom aj kabínou," informuje.

Po odvetnom osemfinálovom zápase proti Realu sa Neymar v kabíne takmer pobil s brankárom Gianluigim Donnarummom, ktorému vyčítal hrubú chybu. Je čoraz jasnejšie, že v lete sa bude sťahovať.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Daniel Riolo/RMC Sport

Diskusia

Podobné články