Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Použi gule aj v skutočnom živote! Kapitán Ruska reaguje na tvrdú kritiku ukrajinskej hviezdy

LONDÝN - Ukrajinská hviezda Andrej Jarmolenko sa tvrdou kritikou poriadne obul do reprezentantov Ruska, ktorí sú podľa jeho slov ticho a ľahostajne pristupujú k invázii ich krajiny na Ukrajine.
Zdroj: 41946
Zdieľajte:

Prečo len sedíte ako idioti?

"Mám otázku na ruských reprezentantov: Chlapci, prečo len sedíte ako idioti a nič nehovoríte?" začal tvrdú kritiku vo videu na sociálnej sieti rodák z Petrohradu, ktorý má ukrajinských rodičov. "V mojej vlasti zabíjate ľudí. Ženy, matky, naše deti. Ale vy nič nehovoríte, nič nekomentujete," dodal nahnevane hráč londýnskeho West Hamu.

Ukrajinská hviezda viacerých reprezentantov Ruska osobne pozná a podľa neho viacerí aj keď sú proti bojom na Ukrajine, verejne o tom odmietajú hovoriť a odsúdiť Putina. "Všetci ste mi hovorili, že by sa niečo také nemalo diať, že sa váš prezident nespráva správne. Takže chlapci, vy máte vplyv na ľudí, tak to ukážte, prosím vás o to. Je čas vystrčiť lakte - v reálnom živote," dodal Jarmolenko a osobitne si na mušku zobral hviezdneho ruského kapitána.

"Viem, že niektorí z vás radi ukazujú gule na kameru, teraz ale prišiel čas ukázať ich v skutočnom živote," mieril tvrdé slová na Arťoma Dzjubu, čím pripomenul škandál Rusa s jeho uniknutou sexuálnou videonahrávkou.

Prečítajte si aj

Abramovič chce peniaze z predaja Chelsea venovať na dobrú vec: Klub chce kúpiť obrovská hviezda MMA

Vojnu odsudzuje, ale...

Na tvrdú kritiku sa okamžite rozhodol zareagovať aj samotný kapitán Ruska, ktorý síce odsudzuje akýkoľvek vojnový konflikt, ale zároveň odmieta tvrdé sankcie týkajúce sa vyraďovania ruských športovcov zo všetkých súťaží.

"Keďže som k téme priťahovaný zo všetkých strán, vyjadrím sa. Som proti akejkoľvek vojne. Vojna je hrozná vec. Ale som tiež proti ľudskej agresii a nenávisti, ktorá každým dňom nadobúda ničivý rozmer. Nemám strach z toho, že som Rus. Som hrdý na to, že som Rus a nechápem, prečo teraz musia športovci trpieť. Som proti dvojakému metru. Prečo všetci kričali, že šport má zostať mimo politiky, ale pri prvej príležitosti, keď ide o Rusko, sa na túto zásadu úplne zabúda? V stresových situáciách ľudia ukazujú svoju pravú podstatu, niekedy negatívnu. Toľko zloby a špiny sa teraz vylialo na všetkých Rusov bez ohľadu na ich postavenie a profesiu,“ uviedol kriticky autor 30 reprezentačných gólov Ruska.

Na záver ešte poslal osobitný odkaz pre Jarmolenka: "A pre niektorých kolegov, ktorí sedia na prdeli v anglických sídlach a hovoria nepekné veci: To nás nemôže uraziť, my všetko chápeme. Mier a dobro všetkým!“

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články