Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Abramovič chce peniaze z predaja Chelsea venovať na dobrú vec: Klub chce kúpiť obrovská hviezda MMA

LONDÝN - Roman Abramovič potvrdil, že predáva Chelsea. Peniaze chce venovať na dobrú vec a záujem o kúpu prejavila obrovská hviezda MMA
Zdroj: 41943
Zdieľajte:

Ruský oligarcha Roman Abramovič oficiálne potvrdil, že chce predať FC Chelsea Londýn. Majiteľom londýnskeho klubu je od roku 2003. Za jeho éry "The Blues" päťkrát vyhrali titul v Premier League a dvakrát triumfovali v Lige majstrov.

Abramovič potvrdil, že predáva Chelsea

„Ako som už vyhlásil, vždy som robil rozhodnutia so záujmom toho najlepšieho pre klub. Momentálne to znamená predať klub. Verím, že je to v záujme fanúšikov, zamestnancov, sponzorov i partnerov," uviedol Abramovič v oficiálnom vyhlásení.

Všetky peniaze z predaja klubu chce použiť na dobrú vec a to na pomoc Ukrajine.

Prečítajte si aj

Zúfalý Abramovič: Ruský miliardár sa chce rýchlo zbaviť Chelsea aj všetkých víl v Anglicku

„Poveril som tím, aby vytvoril charitatívnu nadáciu, kde skončia všetky prostriedky z predaja. Bude slúžiť na poskytovanie finančných prostriedkov pre naliehavé a okamžité potreby obetí, ako aj pre dlhodobé projekty na obnovu krajiny."

Krátko po tom, ako Rusi zaútočili na Ukrajinu a Európa uvalila tvrdé ekonomické sankcie na Rusko a oligarchov, Abramovič previedol správu klubu na charitatívnu organizáciu.

Conor McGregor prejavil záujem o kúpu The Blues

Verejne prejavil záujem o kúpu anglického veľkoklubu populárny írsky MMA zápasník Conor McGregor. „Chcem preskúmať túto možnosť," napísal na sociálnej sieti twitter.

McGregor zverejnil snímky korešpondencie na whatsappe, v ktorej sa uvádza cena za predaj Chelsea 3 miliardy libier.

Conor McGregor je hviezdou UFC, svojho času bol šampiónom dvoch váhových kategórií. Milióny zarobené športom investoval do vlastnej značky whiskey Proper Twelve. V minulosti hovoril aj o záujme kúpiť anglický Manchester United.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Conor McGregor, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články