Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Črtajú sa ďalšie posily pre FC Barcelona: obranca Ajaxu a hviezdny útočník z Atletica Madrid

BARCELONA - FC Barcelona sa približuje k získaniu ďalších dvoch zaujímavých posíl.
Zdroj: 39839
Zdieľajte:

Od nástupu Xaviho na pozíciu hlavného trénera FC Barcelona posilňuje káder. Prišiel skúsený obranca Dani Alves a ofenzívu vystužil Ferran Torres z Manchester City. V hre je aj bývalá hviezda Chelsea Oscar, ktorý v súčasnosti pôsobí v Číne. Po sezóne má ako voľný hráč prísť na Nou Camp súčasný kapitán The Blues Cesar Azpilicueta, obe strany sa už dohodli na podmienkach spolupráce.

To ale zďaleka nie je všetko. Katalánci sa zaujímajú aj o ďalších hráčov. Priblížili sa k získaniu argentínskeho obrancu Nicolasa Tagliafica, ktorý pôsobí v Ajaxe Amsterdam. Ten chce prestúpiť do Barcelony, informoval o tom renomovaný expert Fabrizio Romano na sociálnej sieti twitter.

FC Barcelona sa približuje k získaniu Tagliafica a Moratu

Vedeniu Ajaxu mal Tagliafico oznámiť, že pôsobenie v Barcelone je jeho životným snom a trvá na svojom prestupe. Kluby stále rokujú. Pre Ajax je dôležité nájsť za Argentínčana adekvátnu náhradu. Podľa Transfermarkt je hodnota hráča 16 miliónov eur. V Amsterdame má platnú zmluvu do leta 2023.

Prečítajte si aj

Nespokojná hviezda Manchesteru United prestúpila: Tu bude hrať

FC Barcelona sa priblížila aj k získaniu útočníka Alvara Moratu. Vedenie Atletica Madrid povolilo hosťovanie Moratu na Nou Campe. Informuje o tom taliansky novinár a prestupový expert Nicolo Schira na twitteri. Podľa tohto zdroja je transfer blízko uzavretia.

Xavi chce prioritne posilniť ofenzívu a Morata túži po prestupe na Nou Camp. Morata pôsobí na hosťovaní v Juventuse Turín, končí mu po sezóne. V piatich zápasoch Ligy majstrov strelil dva góly a pridal jednu asistenciu. V Serie A odohral 22 duelov, päťkrát skóroval a pridal tri asistencie.

Očakáva sa, že Morata sa pripojí k Barcelone v lete. Pretože už skôr sa tréner Juventusu Max Allegri vyjadril, že v zime španielsky útočník Turín neopustí.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: twitter Fabrizio Romano, twitter Nicolo Schira

Diskusia

Podobné články