Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ďalšia hviezdna posila pre FC Barcelona: Dohoda s kapitánom Chelsea je na svete!

BARCELONA - Od príchodu Xaviho FC Barcelona posilňuje aj napriek finančným problémom. Ďalšia hviezdna posila na ceste, dohoda je na svete!
Zdroj: 39569
Zdieľajte:

Dani Alves či Ferran Torres. Od nástupu Xaviho do pozície trénera FC Barcelona napriek finančným ťažkostiam posilňuje. Je známe, že Katalánci lanária aj jedného z najlepšie platených futbalistov sveta Oscara. Brazílčan, ktorý momentálne pôsobí v Číne, by ale musel súhlasiť s výrazným znížením platu. Na druhej strane, šanca hrať za jeden z najslávnejších klubov sveta sa nenaskytne každý deň.

FC Barcelona v lete získa kapitána Chelsea

V lete sa na Nou Camp presunie súčasný kapitán Chelsea Londýn Cesar Azpilicueta. Informuje o tom televízia El Chiringuito na sociálnej sieti twitter. Dohoda je na svete, do Barcelony príde v pozícii voľného hráča a podpíše kontrakt na tri roky s ročnou opciou.

Prečítajte si aj

VIDEO Famózne! Epický dvojitý zákrok obrancu, ktorý musel chytať za Komory proti Kamerunu

Nedávno sa objavili správy o tom, že obranca španielskej reprezentácie odmietol ponuky zo Stamford Bridge na predĺženie zmluvy. 32-ročný Azpilicueta odohral v tejto sezóne za The Blues 27 zápasov vo všetkých súťažiach a patrí medzi kľúčových hráčov defenzívy tímu Thomasa Tuchela.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter El Chiringuito

Diskusia

Podobné články