Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Benzema varuje Real Madrid: Ak podpíšete tohto útočníka, odídem!

MADRID - Karim Benzema dal vedeniu Realu Madrid jasne najavo, že ak privedie tohto hviezdneho útočníka, z klubu odíde.
Zdroj: 41472
Zdieľajte:

Real Madrid je spájaný s letným príchodom Kyliana Mbappeho. Útočník PSG odmietol v Parku princov predĺžiť zmluvu a jeho letný presun na štadión Santiaga Bernabeu sa berie v podstate ako hotová vec.

Okrem Mbappeho sa však "biely balet" radí do okruhu záujemcov o Erlinga Haalanda, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou z klubu v lete odíde. V prvom rade by však musel Real výrazne predávať, aby si mohol dovoliť utiahnuť aj plat nórskeho útočníka.

Benzema dal vedeniu Realu Madrid jasne najavo: Buď Haaland, alebo ja!

Prečítajte si aj

VIDEO Brankársky babrák roka? Hrubou chybou zabezpečil súperovi vyrovnanie v posledných sekundách!

Navyše hviezdny útočník Realu Karim Benzema dal vedeniu jasne najavo, že ak príde do Madridu Haaland, on odíde! Informuje o tom El Nacional. A kam by zamieril? Pravdepodobne do PSG, Benzema už dávno viedol rozhovory s Nasserom Al-Khelaifim a určite by sa bývalý útočník Lyonu rád vrátil do Francúzska.

Benzema je v pohode s príchodom Mbappeho. Sú to krajania, hrajú spolu v reprezentácii Les Bleus a na ihrisku aj mimo neho si výborne rozumejú. No Haaland hrá na pozícii a štýlom hry, vďaka ktorému by si s Benzemom mohli na trávniku prekážať. Francúz chce zostať v Reale Madrid, no vyložil karty a prezident Florentino Perez sa musí rozhodnúť - buď Benzema alebo Haaland. To môže schladiť jeho snahu v angažovaní Nóra.

Benzema hrá vo fantastickej forme a je ofenzívnym lídrom Ancelottiho tímu. So sedemnástimi gólmi kraľuje medzi strelcami španielskej La Ligy, v ktorej je Real lídrom. Čerstvo získal trofej v španielskom Superpohári.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: El Nacional

Diskusia

Podobné články