Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Haaland prioritou pre Guardiolu. Ale útočník dal Raiolovi jasne najavo, kde chce hrať

DORTMUND - Získanie Erlinga Haalanda top prioritou pre Pepa Guardiolu. Ale útočník dal agentovi Raiolovi jasne najavo, kam chce ísť!
Zdroj: 40015
Zdieľajte:

Tréner Pep Guardiola dal vedeniu Manchester City signál, aby vyštartovali po Erlingovi Haalandovi a priviedli ho na Ettihad Stadium. Ale nórsky útočník svoju budúcnosť vidí inak. Agentovi Minovi Raiolovi povedal, že chce v lete prestúpiť do Realu Madrid, aby mohol hrať po boku Kyliana Mbappeho. Informuje o tom španielsky AS.

Haaland chce do Realu Madrid, ale...

Jedna vec je záujem hráča. Druhá vec finančná situácia. Tú má podstatne lepšiu Manchester City, ktorý si Haalanda môže dovoliť. To sa nedá povedať o Reale Madrid, ktorý by musel najskôr škrtať v kádri, aby si mohol dovoliť utiahnuť plat Haalanda.

Prečítajte si aj

Známy futbalový agent Mino Raiola sa nachádza v kritickom stave: Náhla operácia a boj o život!

V lete vypršia zmluvy Garetha Balea, Marcela a Isca. Realu Madrid sa uvoľní veľký priestor pod platovým stropom a ten chce využiť na angažovanie Kyliana Mbappeho, ktorému končí v lete zmluva v Paríži. Ale ak by chcel Florentino Perez angažovať aj Haalanda, musel by oželieť ďalších hráčov zo súčasného kádra.

Guardiola nalieha na vedenie City, aby angažovalo Haalanda. Cíti potrebu posilnenia ofenzívy, nakoľko mu v posledných mesiacoch odišli útočníci Sergio Aguero a Ferran Torres. Na pozíciu útočníka má prevereného len Gabriela Jesusa.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: AS.com

Diskusia

Podobné články