Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

James Rodriguez zachránil Coulibalymu po kolapse život: Ten mu posiela odkaz

DOHA - Hrdina James Rodriguez! Ousmanovi Coulibalymu po kolapse zachránil život, ten mu posiela odkaz
Zdroj: 41559
Zdieľajte:

Minulý týždeň šokoval celý futbalový svet srdcový kolaps ďalšieho futbalistu. Obranca Ousmane Coulibaly z tímu Al-Wakrah odpadol na bránkovej čiare v stretnutí katarskej ligy proti tímu Al-Rayan. Bývalá hviezda Realu Madrid James Rodriguez ukázal veľkú rozvahu a odvahu. Ako prvý sa podujal zachraňovať o život bojujúceho Coulibalyho.

Prečítajte si aj

VIDEO Ďalší horor na futbalovom trávniku: Kolaps bývalého hráča Panathinaikosu predčasne ukončil zápas

Coulibaly ďakuje Jamesovi Rodriguezovi za záchranu života

Zábery kamier zachytili kolumbijskú hviezdu, ako zabezpečuje, aby mohol Coulibaly voľne dýchať ešte pred príchodom zdravotníkov na ihrisku. Vo štvrtok večer Coulibaly zverejnil na sociálnej sieti svoju fotku z nemocnice s úsmevom na tvári a zdvihnutým prstom.

Prečítajte si aj

Haaland prioritou pre Guardiolu. Ale útočník dal Raiolovi jasne najavo, kde chce hrať

„9. januára 2022 som utrpel zástavu srdca na ihrisku pred koncom prvého polčasu. Hneď po kolapse mi pomohli viacerí ľudia. Vďaka Bohu a práci tých hrdinov som bol zachránený. Ďakujem Jamesovi Rodriguezovi, ktorý urobil prvý krok, aby mi upravil hlavu. A tiež spoluhráčovi Saoudovi Al-Khaterovi, ktorý dal rýchly signál lekárskemu tímu," zverejnil Coulibaly k fotografii svoje poďakovanie.

Stretnutie bolo po kolapse Coulibalyho prerušené za stavu 1:0 pre Al-Rayan. Dohralo sa v pondelok a Al-Rayan zvíťazil 3:0 aj vďaka dvom gólom Jamesa Rodrigueza.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články