Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ďalší horor na futbalovom trávniku: Kolaps bývalého hráča Panathinaikosu predčasne ukončil zápas

DAUHÁ - Zoznam futbalistov, ktorí skolabovali po náhlych infarktoch, sa naďalej rozširuje.
Zdroj: 41531
Zdieľajte:

Teraz tento neslávny zoznam rozšíril bývalý obranca špičkového gréckeho klubu Panathinaikos Atény, ktorý aktuálne pôsobí v katarskom tíme Al-Wakra. Náhly kolaps zadáka na bránkovej čiare už v 41. minúte predčasne ukončil duel katarskej QNB na pôde Al-Rayyan.

Kolaps na bránkovej čiare

32-ročný obranca bežal k vlastnej svätyni aby pomohol svojim spoluhráčom ubrániť atak bývalej hviezdy Realu Madrid Jamesa Rodrígueza, keď sa z ničoho nič na bránkovej čiare zosypal na trávnik a jeho telo sa chvíľu celé triaslo pred upadnutím do bezvedomia. Na pomoc postihnutému okamžite vyšprintoval tím zdravotníkov, ktorí mu poskytli akútnu starostlivosť a po zhruba desiatich minútach rýchleho zásahu bol v bezvedomí prevezený do nemocnice. Keďže hráči na obidvoch stranách boli hororovým incidentom poriadne otrasení, rozhodca zápas predčasne ukončil.

Prečítajte si aj

Zidane sa má vrátiť na scénu, tento klub ho presvedčil. Tvrdí novinár, ktorý prvý odhalil Messiho prestup do PSG

"Prajeme veľa sily hráčovi klubu Al Wakra Coulibalymu, modlíme sa za jeho rýchle uzdravenie a skorý návrat," uviedla Katarská futbalová federácia k desivému incidentu. Neskôr moderátor Al Kaas Khaled Jassim vo svojom tweete uviedol, že Coulibaly je po rýchlom zásahu zdravotníkov a prevoze do nemocnice z najhoršieho vonku. Bein Sports neskôr informoval, že hráč je po kolapse pri vedomí a jeho zdravotný stav sa zlepšuje.

Srdcových infarktov v Arábii pribúda

Práve futbalisti z arabských líg sú v poslednom období najviac zasahovaní srdcovými infarktmi na ihrisku, keď spomienky na tragicky zosnulého ománskeho hráča Mukhaleda Al-Raqadiho sú stále čerstvé v pamäti každého.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články