Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Prestupová bomba? Agent ponúkne Cristiana Ronalda FC Barcelone

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo bude ponúknutý agentom Jorge Mendesom Barcelone! Dočkáme sa prestupovej bomby?
Zdroj: 41536
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo mal nedávno krízové stretnutie s agentom Jorge Mendesom. Nie je spokojný so situáciou v Manchester UTD a ak sa nezlepší, dal agentovi najavo, že mu má hľadať nový klub. Ronaldovi sa nepáči nestabilná politika klubu v otázke trénera aj na technickom sekretariáte. Okrem toho stráca dôveru v súčasný tím.

Cristiano Ronaldo do FC Barcelona?

Napriek tomu, že z neho spravil kapitána, nie je hviezdny Portugalčan spokojný ani s novým trénerom Ralfom Rangnickom. Navyše to vyzerá tak, že jeho pôsobenie na Old Trafforde bude mať veľmi krátke trvanie, keďže Manchester UTD chce v lete nového trénera. Najviac sa v tejto súvislosti zmieňuje meno Mauricia Pochettina z PSG.

Prečítajte si aj

VIDEO Milan Škriniar hrdinom Interu: Gól, ktorým rozhodol šláger s Laziom

Podľa sport.es by mohol Cristiano Ronaldo zakotviť v FC Barcelone. Nahráva tomu jeho nespokojnosť v Manchesteri. Okrem toho výborné vzťahy jeho agenta Jorgeho Mendesa so súčasným vedením klubu (Alemany, Laporta). A tiež potreba trénera Xaviho Hernandeza posilniť útok. V lete odišli Lionel Messi s Antoinom Griezmannom, pre problémy so srdcom ukončil kariéru Sergio Aguero. Tím neustále trápia zranenia či choroby.

Nebolo by prekvapujúce, keby sa CR7 spojil s Barcelonou, píše spomínaný španielsky portál. Cristiano Ronaldo má na Old Trafforde zmluvu do roku 2023, no je reálne, že ju nenaplní. Je to meno, ktoré Mendes predloží na stôl Barcelony, keď k tomu dôjde, dodáva sport.es.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.es

Diskusia

Podobné články