Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Cristiano Ronaldo mal krízové stretnutie s agentom: Odíde z Manchesteru United?

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo mal krízové stretnutie so svojím agentom, toto sa mu nepáči!
Zdroj: 41523
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo je znepokojený stavom vecí v tíme Manchester United. Hviezdny Portugalčan je nespokojný s hrou "červených diablov" a konaním súčasného trénera Ralfa Rangnicka, informuje The Sun. Podľa tohto zdroja mal Ronaldo absolvovať krízové stretnutie s agentom Jorge Mendesom.

Krízové stretnutie s agentom, opustí Ronaldo Man UTD?

Cristiano Ronaldo si nie je istý svojou budúcnosťou na Old Trafforde a pripúšťa možnosť odchodu z Manchester United. „Cristiano je veľmi znepokojený tím, čo sa deje v United. Tím čelí veľkej kritike a on vie, že je považovaný za jedného z lídrov. Problémov je pomerne dosť, Cristiano pociťuje tlak a vzhľadom na aktuálnu situáciu je veľmi napätý," cituje The Sun zdroj oboznámený so situáciou.

Prečítajte si aj

VIDEO Ďalší horor na futbalovom trávniku: Kolaps bývalého hráča Panathinaikosu predčasne ukončil zápas

„Zúfalo si želal, aby bol jeho návrat do Manchester United úspešný. No začína si uvedomovať, že vyhrať trofeje so súčasným kádrom môže byť vopred prehratá bitka. Prišiel za ním Jorge Mendes a mali stretnutie, na ktorom sa rozprávali o tom, ako sa veci majú, čo si myslia o problémoch, ako ich možno vyriešiť a aké cesty existujú pre vývoj udalostí. Nič nie je vylúčené," naznačuje tento zdroj možný odchod Ronalda.

Už skôr sa objavili správy o tom, že kabína Manchester United je rozdelená práve pre Cristiana Ronalda.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články