Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Tuchel: Maného milujem, ale mal dostať červenú! Naštvaný Azpilicueta ukázal monokel: Proti nám by to bola červená

LONDÝN - Milujem ho, ale mal dostať červenú, hovorí Tuchel na adresu Maného! Nazúrený Azpilicueta ukazuje monokel
Zdroj: 41491
Zdieľajte:

Šláger 21. kola anglickej Premier League medzi Chelsea Londýn a FC Liverpool sa skončil remízou 2:2. Tréner The Blues Thomas Tuchel je presvedčený, že senegalský útočník Sadio Mané mal v stretnutí vidieť červenú kartu.

Tuchel aj Azpilicueta sa zhodujú: Bola to jasná červená

„Pamätáte na prvý zápas s tým istým rozhodcom a ako rýchlo sme dostali červenú kartu? Nie som zástancom skorého vylúčenia. Nerád to hovorím, pretože Maného milujem. Je to dobrý chlapík a ešte lepší hráč, ale za lakeť do tváre mal dostať červenú kartu. Nezáleží na tom, či to urobíte 20 sekúnd alebo 20 minút od začiatku zápasu. Je ťažké to prehltnúť, ale čo môžeme robiť?," cituje slová rozhorčeného Tuchela BBC.

32-ročný kapitán Chelsea Cesar Azpilicueta, ktorý dostal od Maného lakťom len po 26 sekundách od úvodného výkopu, sa s modrinou okolo pravého oka v pozápasových rozhovoroch kriticky vyjadril na adresu rozhodcov. Podľa jeho názoru to bola "jasná červená karta". Mané za svoj zákrok dostal len žltú kartu.

Prečítajte si aj

Bizarný inzerát otca, fanúšika Arsenalu: Nechcem, aby môj syn fandil Tottenhamu, zhypnotizujte ho za poriadnu odmenu!

„Nevadí, že to bolo len po 25 sekundách, je to na červenú. Nerozumiem tomu, nedávno sme mali takéto rozhodnutia," hovoril rozčarovaný Azpilicueta pre Sky Sports.

„Je to jasná červená karta. Robia takéto rozhodnutia proti nám a môže to zmeniť spôsob hry. Pozeral som aj záznam, no nepotreboval som to, pretože aj naživo som vedel, že je to na červenú. Niekedy vidíme naozaj nebezpečné činy a nepodnikneme žiadne kroky."

Chelsea zostáva v tabuľke anglickej ligy na druhej pozícii o jeden bod pred Liverpoolom, ktorý odohral o zápas menej.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: BBC, Sky Sports

Diskusia

Podobné články