Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bizarný inzerát otca, fanúšika Arsenalu: Nechcem, aby môj syn fandil Tottenhamu, zhypnotizujte ho za poriadnu odmenu!

LONDÝN - Pomerne známym hokejovým mémom je fotografia otca v drese Montrealu Canadiens, ktorý poukazuje na dvoch synov vo farbách Toronta Maple Leafs s priznaním, že ako rodič zlyhal. Kým v tomto prípade ide o žart, niektorí otcovia vnímajú klubizmus oveľa serióznejšie. V niektorých mestách to pritom vôbec nie je jednoznačné. Londýn má vo dvoch najvyšších súťažiach až deväťnásobné zastúpenie, pričom šesť celkov hrá Premier Leaue. Nešťastný otec z hlavného mesta Veľkej Británie sa ako hrdý priaznivec Arsenalu nevedel zmieriť s faktom, že jeho syn vzhliada ku Tottenhamu Hotspur. Vypísal preto bizarný inzerát.
Zdroj: 41017
Zdieľajte:

Núkal tritisíc libier tomu, kto dokáže jeho ratolesť zhypnotizovať a fanúšikovsky ho previesť do "správnych" farieb na severe Londýna. Žiadosť zverejnil na webe Bark.com, ktorý sa zameriava na spájanie poskytovateľov rôznych služieb so záujemcami o ne. Vrátane hypnotizérov. Ku svojej žiadosti dokonca dodáva, že cena nie je fixná a za úspešne odvedenú prácu je ochotný zaplatiť aj viac. Ponuka vyvolala logickú pozornosť aj pohoršenie. Keď sa mu neozval nik kompetentný, inzerát rozšíril o konštatovanie, že netrvá na hypnóze a prijíma aj alternatívne spôsoby vyriešenia jeho problému. Chcel by však, aby sa tak stalo do začiatku ročníka 2022/23.

Humor dodáva aj jeho žiadosť o diskrétnosť, nakoľko manželku o svojom pláne neupovedomil. Požiadať o odpustenie bude vraj jednoduchšie ako zisk povolenia. Odvoláva sa dokonca na to, že na internete našiel zrealizovaný trik na fanúšikovi Arsenalu a Tottenhamu, ktorí mali byť na základe akéhosi "kúzla" uvedení do omylu, že od narodenia fandili opačnému tímu. Netreba pritom pripomínať, že tieto dva celky sú obrovskými rivalmi a duel severolondýnskych tímov je považovaný za jedno z najslávnejších derby na ostrovoch.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články