Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Arsenal pokračuje v tragických koncoch, Stoke prekvapilo kohútov

Dnes bolo v Premier League horúco!
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Futbalisti Newcastlu United triumfovali aj v 11. kole anglickej Premier League. V nedeľňajšej dohrávke zvíťazili vďaka gólom Ayozeho Pereza a Fabricia Colocciniho na trávniku West Bromwich Albion 2:0 a už vo štvrtom zápase v rade bodovali naplno. V tabuľke poskočili na 7. miesto a so 16-timi bodmi sa vyrovnali šiestemu Manchestru United.

V nedeľu sa nedarilo "kohútom" z Tottenhamu, ktorí doma podľahli Stoke City 1:2. Hostia si rozhodujúci náskok vypracovali už v prvom dejstve, v ktorom presne trafili Bojan Krkič a Jonathan Walters. Za domácich sa v 77. minúte presadil len Nacer Chadli. V závere pripravil Tottenham o možnosť vyrovnať Kyle Naughton, ktorý podkopol hráča súpera a videl červenú kartu.

V poslednom nedeľňajšom súboji zdolal AFC Swansea City na domácom trávniku londýnsky Arsenal 2:1. Po bezgólovom prvom dejstve poslal "kanonierov" do vedenia v 63. minúte Alexis Sanchez, no domáci sa v priebehu troch minút postarali o dokonalý obrat. Najskôr sa výstavnou strelou z priameho kopu prezentoval islandský reprezentant Gylfi Sigurdsson a v 78. minúte zariadil triumf presnou hlavičkou Bafetimbi Gomis. Ziskom troch bodov preskočili "labute" v tabuľke práve Arsenal a patrí im priebežná 5. priečka.

Premier League - 11. kola:

AFC Sunderland - FC Everton 1:1 (0:0)

Góly: 67. Larsson - 76. Baines (z 11 m)

Tottenham Hotspur - Stoke City 1:2 (0:2)

Góly: 77. Chadli - 6. Krkič, 33. Walters. ČK: 85. Naughton (Tottenham)

West Bromwich Albion - Newcastle United 0:2 (0:1)

Góly: 45. Perez, 62. Coloccini

Swansea City - Arsenal Londýn 2:1 (0:0)

Góly: 75. Sigurdsson, 78. Gomis - 63. Sanchez

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články