Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Myslí si, že je kráľom sveta! Nový tréner Maka reagoval na kritiku ex-reprezentanta Martina Jakubka

MOSKVA - Pod jeho vedením Rusko dosiahlo najväčší úspech na MS. Ex-reprezentant Martin Jakubko na neho povedal, že si myslí, že je "kráľom sveta". Nový tréner Róberta Maka odpovedá na jeho kritiku.
Zdroj: 41419
Zdieľajte:

Ruský tréner Stanislav Čerčesov sa stal novým koučom Ferencvárosu Budapešť, dres ktorého oblieka aj slovenský reprezentant Róbert Mak. Na lavičke aktuálneho lídra maďarskej ligy vystriedal Petra Stögera.

Pod vedením Čerčesova Rusko dosiahlo najväčší úspech v ére samostatnosti, keď sa na domácom šampionáte v roku 2018 dostalo do štvrťfinále. S neskorším finalistom Chorvátskom prehralo 2:3 po jedenástkovom rozstrele.

Pod Čerčesovom v minulosti pôsobil v ruskom Amkar Perm bývalý slovenský reprezentačný útočník Martin Jakubko. Ten sa v minulosti na adresu bývalého trénera vyjadril, že sa považoval za "kráľa sveta". V exkluzívnom rozhovore pre ruský portál championat.com sa Čerčesov vyjadril na margo tejto kritiky.

Prečítajte si aj

Škriniar medzi štyrmi hviezdami, ktoré si vyhliadol nový tréner anglického veľkoklubu

Čerčesov reaguje na Jakubkovu kritiku

„Ľudia si myslia, že všetko čítam. To nie je pravda. Niekedy jednoducho neviem, čo kto napísal. Možno ste si všimli, že na tlačovej konferencii som sa obrátil na ex-tlačového atašé národného tímu a pýtal sa ho, o čom to rozprávajú," hovoril Čerčesov.

„Takže aj v tomto prípade - neviem, čo Martin povedal. Nazval ma kráľom sveta a povedal, že si nevážim nikoho okrem seba? Ja na to nereagujem. Sám som to nevidel, ako to hovorí, s akým pohľadom, s akým citom. Martin hovoril po slovensky a niekto mu možno nerozumel správne," pokračoval 58-ročný ruský odborník.

„Po prvé, nepamätám si takúto situáciu. Po druhé, Jakubko aj napriek bolestiam chrbta dobre pracoval a trénoval. Prinášal veľký úžitok, na ihrisku aj v šatni. To je moje hodnotenie ako trénera. Vybavujem si jeho tvár s vrúcnosťou a pozitívnosťou. Ak to povedal, tak ma tak vnímal. V konečnom dôsledku nepracujeme pre to, aby sme boli milovaní, ale aby sme zlepšovali hráčov. Musíme ich vyviesť z ich komfortnej zóny. O 10 rokov, keď sa stane trénerom, pochopí, čo tým myslím. Je to v poriadku," zakončil nový tréner Róberta Maka svoju reakciu na kritiku Jakubka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: championat.com

Diskusia

Podobné články