Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škriniar medzi štyrmi hviezdami, ktoré si vyhliadol nový tréner anglického veľkoklubu

LONDÝN - Nový tréner anglického veľkoklubu si vyhliadol štyri hviezdy vrátane Milana Škriniara.
Zdroj: 41417
Zdieľajte:

Antonio Conte nedávno prevzal trénerské opraty v tíme Tottenham Hotspur. Jeho víťazná mentalita je známa, v minulej sezóne priviedol Inter Miláno k triumfu v Serie A. V britskom hlavnom meste stojí pred novou výzvou.

Conte má vyhliadnuté štyri hviezdy, vrátane Škriniara

Portál fichajes.com s odvolaním sa na denník Sport informuje, že Conte si pre svoj nový ambiciózny projekt vyhliadol štyri hviezdne posily - obranca Milan Škriniar, ktorého viedol v Interi Miláno, Jesse Lingard z Manchesteru United a do ofenzívy by rád priviedol Lorenza Insigneho z Neapola a najlepšieho strelca talianskej ligy Dušana Vlahoviča z Fiorentiny.

Prečítajte si aj

Liverpool si vyhliadol náhradu za Sadia Maného: Bude brazílska hviezda Realu Madrid náhradou za senegalského útočníka?

Pod vedením Conteho sa Spurs výrazne herne aj výsledkovo pozdvihli. Ich púť v pohárovej Európe síce skončila, ale v Premier League napriek početným absenciám ešte neprehrali od príchodu talianskeho špecialistu. V poslednom kole remizoval Tottenham doma proti Liverpoolu 2:2. The Reds ukončili osemzápasovú víťaznú šnúru na všetkých frontoch. Pod Contem má Tottenham v anglickej lige na konte tri výhry a dve remízy.

Spurs strácajú na Ligu majstrov síce šesť bodov, no na štvrtý Arsenal Londýn majú tri zápasy k dobru a pokiaľ z nich vyťažia aspoň sedem bodov, dostanú sa na vytúžené pozície.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: fichajes.com

Diskusia

Podobné články