Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Akrobat Ibrahimovič potvrdil, že vek je len číslo: Len Messi a Ronaldo dokázali to, čo Zlatan

UDINESE - Futbalisti AC Miláno remizovali v 17. kole talianskej Serie A na pôde Udinese 1:1. Bod pre "rossoneri" zachránil v druhej minúte nadstaveného času Zlatan Ibrahimovič.
Zdroj: 40374
Zdieľajte:

Fenomenálny Ibra tak opäť potvrdil, že vek je naozaj len číslo. 40-ročný Švéd predviedol v posledných sekundách na pôde Udinese povesť kanoniera, keď sa presadil po peknom akrobatickom zakončení a rozjasal lavičku milánskeho AC.

Prečítajte si aj

Vicemajster Európy na odchode z United: O spoluhráča Ronalda sa pobije trio kandidátov

Dokázali to len Messi a Ronaldo

V sezóne, v ktorej vynechal viaceré zápasy kvôli zraneniu, zaznamenal v desiatom dueli už siedmy presný gólový zásah. Zároveň ním dosiahol na významný míľnik, keď zaznamenal 300. gól v päťke elitných európskych ligových súťažiach na čo v 21. storočí dosiahli len Cristiano Ronaldo a Lionel Messi.

Ibrahimovič okrem AC Milána hrával v Taliansku aj za mestského rivala Inter a Juventus Turín, v Španielsku obliekal dres Barcelony, vo Francúzsku PSG a v Anglicku Manchestru United.

AC je na čele tabuľky o dva body pred mestským rivalom Interom Miláno, ktorý má však k dobru nedeľňajší domáci duel s Cagliari.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet, TASR

Diskusia

Podobné články