Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vicemajster Európy na odchode z United: O spoluhráča Ronalda sa pobije trio kandidátov

MANCHESTER - V roku 2015 získal prestížne ocenenie Golden Boy Award pre najlepšieho mladého futbalistu do 21 rokov, po prestupe na Old Trafford ale veľa príležitostí nedostáva.
Zdroj: 41363
Zdieľajte:

Francúzsky vicemajster Európy z roku 2016 Anthony Martial v sezóne 2015/16 opustil monacké kniežatá a prestúpil na Old Trafford, kde mal byť v budúcnosti ťahúňom, ale aktuálne je všetko inak. Francúz na Old Trafforde dostáva len minimum príležitostí a v siedmich stretnutiach sa dočkal len jediného gólového zásahu.

Viac príležitostí dostáva Marcus Rashford a pozíciu v Manchestri Martialovi ešte viac skomplikoval aj návrat hviezdneho Ronalda na Old Trafford. Je tak pochopiteľné, že Martial, ktorý aktuálne doliečuje zranenie stehenného svalu, je odhodlaný United opustiť a to už v januárovom prestupovom okne.

Prečítajte si aj

FC Barcelona čelí škandálu: Sexuálne obťažovanie a obvinenie z pedofílie exkouča slávnej La Masie

Trio kandidátov

Španielsky denník Marca priniesol trojicu úhlavných kandidátov, ktorí zabojujú o služby francúzskeho krídelníka. Má isť o hviezdny PSG, trápiacu sa Barcelonu, ktorá ale môže mať s transferom problémy kvôli finančným problémom a tiež anglický Newcastle, ktorý s novými bohatými majiteľmi chce pokračovať v skvalitňovaní kádra.

Aktuálna trhová hodnota rodáka z Massy by sa podľa transfermarkt mala pohybojovať okolo 35 miliónov eur, zmluva na Old Trafforde Martialovi vyprší v júni 2024.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články