Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šviderský: Pred 10 rokmi ho sledoval len v televízii, teraz bráni Ronalda na tréningu. Aké to je?

MANCHESTER - Martin Šviderský prehovoril o tom, aké je brániť Cristiana Ronalda na tréningu.
Zdroj: 41328
Zdieľajte:

Martin Šviderský je reprezentantom Slovenska do 21 rokov a stabilným členom tímu Manchester United U23. Absolvoval skúšky v St.Etienne, Celticu, Arsenale, Tottenhame, Chelsea, West Hame, Liverpoole či Man City.

„Všetky spomínané kluby mi dokonca ponúkli zmluvy. Manchester United sa mi však zapáčil najviac už od prvého dňa a celkový pocit prijatia rozhodol, prečo som si vybral práve tento klub," prezrádza slovenský futbalista v rozhovore pre šport24.sk.

Bránenie Ronalda na tréningoch je ako sen, priznáva Šviderský

V organizácii Manchester United je talentovaný Šviderský od 14 rokov a klub pozná dokonale.

Prečítajte si aj

Odchod hviezdneho Holanďana z PSG už po pol roku? Bývalý hráč Liverpoolu by mohol zamieriť k ďalšiemu bohatému klubu

„Momentálne som stabilným členom základnej zostavy tímu do 23 rokov, čo je už posledný stupienok pred A-mužstvom. Aj preto s jeho hráčmi absolvujem z času na čas nejaké tréningy."

Pre Šviderského sú tréningy s prvým tímom United obrovskou školou. Sledovať a hrať s hviezdami, ako napríklad Cristiano Ronaldo, dodá množstvo skúseností aj sebavedomia.

„Je pre mňa vzor a obrovská motivácia. Mal som šťastie s ním už niekoľkokrát trénovať. Niekedy je až neskutočné, keď si uvedomím, že pred desiatimi rokmi som ho ako malý chlapec sledoval len v televízii s otvorenými ústami a teraz ho braním na tréningu. Pripadá mi to ako sen," priznáva Šviderský.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: šport24.sk

Diskusia

Podobné články