Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Suslov odmietol novú ponuku Groningenu: Chce byť najlepšie platený hráč klubu! Odíde v zime?

GRONINGEN - Tomáš Suslov odmietol ponuku novej zmluvy od Groningenu. Chce byť najlepšie plateným hráčom klubu! Odíde v zime?
Zdroj: 39060
Zdieľajte:

Tomáš Suslov žiari. Darí sa mu na klubovej úrovni v Groningene. Stáva sa lídrom tímu, v niektorých zápasoch nosil aj kapitánske céčko. Obrovský dosah má aj mimo ihriska. Fanúšikovia ho milujú. Navyše začal nastupovať aj v reprezentácii. Jeho hodnota stúpa, čo si so svojím agentom uvedomujú. Aj preto odmietli nedávno návrh nového kontraktu od Groningenu s vylepšenými podmienkami.

Suslov chce byť najlepšie platený hráč Groningenu

„Zo strany klubu je veľký záujem predĺžiť s Tomášom zmluvu a vylepšiť mu podmienky. Pritom, už v septembri sme sa vedenia klubu pýtali, či neuvažuje oceniť jeho výkonnosť vyšším platom. Pochopili to až teraz. Chceme z Tomáša urobiť najlepšie plateného hráča v klube. Druhá strana to v tejto chvíli až tak nevidí. Momentálne sme teda zostali na mŕtvom bode," prezradil hráčov agent Richard Čech pre Denník Šport.

Prečítajte si aj

Mladý barcelonský diamant omdlel v zápase s Betisom, skončil v nemocnici: Príde o šláger s Bayernom?

„Žiadame len oceniť jeho prácu na ihrisku, aby dostal to, čo mu právom patrí. Je to úplne normálne. Spomeniem len taký detail. Tomáš pred Black Friday podpisoval 1000 dresov na predaj, pričom sa nepredávali dresy žiadneho iného hráča.”

Prestup už v zime?

V minulosti sa hovorilo o tom, že o Suslova je veľký záujem aj v iných kluboch. Spomínal sa najmä holandský Ajax Amsterdam, účastník Ligy majstrov. Futbalistov zástupca Richard Čech potvrdzuje, že čas na prestup Suslova už dozrel a môže sa tak udiať aj v nadchádzajúcom zimnom transferovom období. Nahráva tomu súčasná situácia, keď sa obe strany nevedia dohodnúť na podmienkach novej zmluvy.

„Čas na prestup už prišiel. Ak sa tak stane, bude to v poriadku. Ak však k prestupu nedôjde, tiež to bude v poriadku. Osobne si myslím, že ak by sme sa dohodli na predĺžení zmluvy, tak veľmi ťažko príde klub, ktorý teraz v zime zaplatí vyššiu transferovú sumu ako 10 miliónov eur. Ak by sme sa nedohodli na novej zmluve, je dosť možné, že by na klub prišla ponuka nižšia ako 10 miliónov a potom by prestup mohol byť reálnejší," analyzuje Čech.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články