Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Veľké obavy o Cristiana Ronalda! Vynechá Rangnickov debut po nevydarenej oslave?

MANCHESTER - Po nevydarenej oslave obavy o Cristiana Ronalda! Zmeška Rangnickov debut?
Zdroj: 41286
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo dvoma gólmi pomohol Manchesteru United k výhre proti Arsenalu 3:2. Ten druhý, ktorý sa neskôr ukázal ako víťazný, strelil z pokutového kopu.

Cristiano Ronaldo si mal pri gólovej oslave poraniť koleno

The Sun s odvolaním sa na svoje zdroje tvrdí, že pri svojej typickej oslave po tomto góle si mal Ronaldo poraniť koleno. V ohrození je jeho nedeľňajší štart proti Crystal Palace. Tento zápas bude premiérou nového trénera Ralfa Rangnicka na lavičke Red Devils.

Rangnick v minulosti na jednu novinársku otázku povedal, že by v tíme nechcel ani Ronalda, ani Messiho, pretože sú starí. Teraz má Ronaldo 36. Okrem toho sa spochybňuje aj jeho schopnosť adaptovať sa na pressingový systém nemeckého odborníka.

Prečítajte si aj

VIDEO Bizarný gól Arsenalu zmrazil Old Trafford: TOTO som ešte nevidel, žasol futbalový expert!

Rangnick počíta aj s Ronaldom

No Rangnick na svojej prvej tlačovej konferencii všetkých ubezpečil, že s hviezdnym Portugalčanom vo svojich plánoch počíta a že nikdy v živote nevidel 36-ročného hráča v takej forme, v akej je Ronaldo. Zároveň dodal, že sa pokúsi dostať z neho to najlepšie.

„Áno, môžeme rozvíjať celý tím, nielen Cristiana. Hráme v najkonkurencieschopnejšej lige sveta, takže potrebujeme všetkých hráčov na palube," cituje Rangnicka The Sun.

„To, čo som videl od Cristiana je, že je viac než ochotný urobiť to najlepšie pre tím, dať svoj vklad do tímu. Jeho spoluhráči budú musieť urobiť to isté."

Rangnick naskakuje do rozbehnutého vlaku. V decembri je v anglickej Premier League tradične poriadne nabitý program. Nebude mať veľa času a priestoru trénovať a dostať svoje nápady do tímu. Ako sám hovorí, pôjde skôr o mentálny prínos.

„Nemôžem veľa urobiť s hráčmi, ktorí hrali proti Arsenalu. Potrebujeme sa uistiť, že majú dostatok paliva a energie v nádržiach na nedeľňajší zápas. Fyzicky nemôžeme veľmi trénovať."

„Jediný spôsob, ako im pomôcť, je mentálny podnet s ohľadom na energiu. Proti Arsenalu ukázal druhý polčas, že v tíme je dostatok energie. Na videu si pozrieme správne situácie, aj čo by mohli urobiť lepšie, aby súpera udržali ďalej od našej šestnástky, takéto veci," dodal 63-ročný nemecký kouč.

Bude môcť pri svojej premiére na lavičke United počítať s hviezdnym Ronaldom? To vôbec nie je isté, momentálne existujú veľké pochybnosti.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články