Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bizarný gól Arsenalu zmrazil Old Trafford: Ešte som to nevidel, žasol futbalový expert!

MANCHESTER - Kuriózny úvod mal štvrtkový futbalový šláger anglickej futbalovej Premier League medzi Manchesterom United a Arsenalom (3:2), v ktorom hostia šli do vedenia po góle do prakticky nestráženej brány. Gól bol po kontrole VAR-u nakoniec uznaný.
Zdroj: 41283
Zdieľajte:

Ako sa situácia zbehla? Po rohovom kope Arsenalu, šliapol stredopoliar Manchestru United Fred na nohu vlastnému brankárovi Davidovi DeGeaovi. Brankár padol k zemi a ležal chrbtom k dianiu na ihrisku.

Všetci potom len zmätene prizerali, ako futbalista Arsenalu Smith Rowe spoza šestnástky pohodlne poslal loptu do úplne odkrytej brány a otvoril skóre zápasu. Hráči United zdvihnutými rukami gestikulovali smerom k rozhodcovi, že táto trefa by platiť nemala, ale rozhodca nezistil jediný dôvod, prečo by gól nemal uznať.

A aj futbalové osobnosti v pozápasovom televíznom štúdiu Alan Shearer, Thierry Henry a Patrice Evra sa zhodli, že rozhodca si počínal správne.

Aj komentátor prenosu pre Amazon Prime Ally McCoist súhlasil. „Ten gól musí uznať, nemôže urobiť nič iné. Nemá zmysel kričať na rozhodcu, nebol tam žiadny faul alebo ofsajd či iné porušenie pravidiel," hovoril McCoist.

„Áno, brankár ležal na zemi a ideálne mal rozhodca asi prerušiť hru. Lenže on nič nepískol. Nikdy som nič také nevidel. Rozumiem frustráciu hráčov United, ale rozhodca už s tým nič nenarobí,“ dodal.

Niekdajší kanonier Alan Shearer v štúdiu s ním iba súhlasil. A navyše sa pozastavil nad konaním brankára United.

„To sa stane v každom zápase, že vám niekto šliapne na nohu. Ale on šiel na zem týmto spôsobom, kedy vôbec nevedel, kde je lopta. Jasne, bol zranený, ale takto tam ležať... Už minútu potom bol späť na nohách, takže to zranenie nemohlo byť také hrozné," premýšľal ďalej Shearer.

S týmto popisom súhlasili aj iné osobnosti na sociálnych sieťach. „Ak bol De Gea tak veľmi zranený, prečo potom zostal ďalej na ihrisku? Možno mohol byť trochu statočnejší," napísal napríklad bývalý útočník Chris Sutton.

Manchester United napriek nešťastnému momentu zápas, v ktorom ho naposledy viedol provizórny hlavný kouč Michael Carrick, aj vďaka dvom gólom Cristiana Ronalda otočil na konečných 3:2.

 
Zdieľajte:
Zdroje informácií: Futbalovýsvet.sk, sport.cz

Diskusia

Podobné články