Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Že je Ronaldo arogantný? Mal som 16 a bol jediný, kto sa so mnou rozprával a pozval ma na večeru

MANCHESTER - Každý hovorí, že Ronaldo je arogantný. Mal som 16 a bol jediný, kto sa so mnou bavil a pozval ma na večeru!
Zdroj: 40356
Zdieľajte:

Freddy Adu v roku 2006 prišiel na skúšku do Manchesteru United. O dva roky neskôr sa stal historicky najmladším hráčom, ktorý podpísal v MLS. S United napokon zmluvu nepodpísal a jeho kariéra nemala raketový smer, no napriek tomu, že má 32, nerozmýšľa o konci.

Arogantný Ronaldo? Adu prehovoril o osobnej skúsenosti

Prečítajte si aj

Hviezda Manchestru City priznáva: Mal som prestúpiť do United, bol som naozaj veľmi blízko...

Na Old Trafforde sa ako 16-ročný stretol s hviezdnym Cristianom Ronaldom a vyvracia mýty o arogancii portugalskej superstar. „Každý vždy hovorí, že Ronaldo je arogantný, že je taký a hentaký, no dovoľte mi povedať, že zo všetkých hráčov, ktorí tam boli, to bol jediný človek zo všetkých, ktorý za mnou prišiel, ktorý sa so mnou rozprával, ktorý ma pozval na večeru," cituje Adua portál goal.com s odvolaním sa na portál britishgambler.co.uk.

„Bol to úžasný človek. Samozrejme, už som mal pred Ronaldom obrovský rešpekt, ale potom som ho rešpektoval ešte viac a doslova sa stal mojím obľúbeným hráčom len kvôli tomu, aký bol a čoho som bol svedkom."

„Trochu sme sa porozprávali. Väčšinou som trénoval s tímom do 23 rokov, keď som tam bol, mal som vtedy len 16. Ale mal som aj niekoľko tréningov s prvým tímom a bolo to úžasné."

Napriek tomu, že v mladosti Adua porovnávali s legendárnym Pelém, závratnú kariéru neurobil. Od roku 2018 nehral profesionálne, no stále tvrdí, že s kariérou neskončil.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: goal.com

Diskusia

Podobné články