Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Hviezda Manchestru City priznáva: Mal som prestúpiť do United, bol som naozaj veľmi blízko...

MANCHESTER - Dnes večer prvýkrát nastúpi proti „svojej“ Aston Ville po letnom prestupe do Manchestru City za rekordných 100 miliónov libier. Avšak Jack Grealish teraz priznáva jednu veľmi zaujímavú vec. Podľa svojich vlastných slov bol v lete roku 2020 veľmi blízko prestupu do druhého manchesterského klubu – do United.
Zdroj: 39833
Zdieľajte:

Dvadsaťšesťročný anglický reprezentant, ktorý sa v stredu prvýkrát po svojom presune na Etihad Stadium postaví proti svojmu bývalému klubu, pritiahol záujem mnohých klubov Premier League po tom, čo od svojho debutu v máji 2014 vynikal v prvom tíme Aston Villy.

V roku 2019 pomohol klubu po trojročnej absencii získať postup do najvyššej súťaže a po návrate strelil pod vedením bývalého manažéra Deana Smitha 14 gólov v 62 vystúpeniach v Premier League.

Jacka Grealisha si počas minulého letného prestupového obdobia vyhliadol bývalý manažér Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer, ale on sa rozhodol zostať vo Villa Parku a podpísal novú dlhodobú zmluvu do roku 2025.

„Bol som naozaj blízko odchodu, ale nakoniec sa nič nestalo,“ priznal teraz Grealish.

„V sobotu sme hrali s United predsezónny zápas a ja som nemal hrať v pohárovom zápase v Burtone.“

„Ale po zápase s United som povedal Christianovi Purslowovi (výkonnému riaditeľovi Aston Villy) a svojmu agentovi: pokiaľ neodídem, podpíšem novú zmluvu.“

„V utorok ráno som tam šiel so svojim psom, podpísal zmluvu a ešte v ten deň som hral. Všetci sme sa dohodli na klauzule, a pokiaľ ju nejaký tím uplatní, je to výhra pre všetkých, pretože to znamená, že som mal neuveriteľnú sezónu a Villans dostanú 100 miliónov libier.“

Grealish, ktorý od svojho príchodu za rekordnú klubovú čiastku zaznamenal v 15 zápasoch za City dva góly a tri asistencie, priznal, že hrať za majstrami Premier League je pre neho ťažšie, než očakával.

 
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články