Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Brazílsku hviezdu Arsenalu po návrate z nočného klubu prepadli v garáži: Začal sa biť so zlodejom, lupiči utiekli

LONDÝN - Brazílska hviezda Arsenalu ukázala veľkú odvahu a guráž! Po návrate z nočného klubu obrancu prepadli v garáži, bez váhania sa pobil so zlodejom a lupiči napokon ušli.
Zdroj: 41267
Zdieľajte:

Brazílska hviezda Gabriel Magalhaes z Arsenalu Londýn sa ešte v lete stala obeťou lúpežného prepadnutia. V auguste sa vracal s jedným priateľom vo svojom luxusnom vozidle domov z nočného klubu. Pravdepodobne drahé auto upútalo páchateľov, ktorí ich sledovali až domov.

Gabriel sa pobil s ozbrojeným lupičom, páchateľov odohnal

Zábery z kamery ukázali, ako sa jeden z lupičov s kapucňou na hlave a vyzbrojený bejzbalovou pálkou vrhol na brazílskeho obrancu. Gabriel preukázal veľkú odvahu, udrel agresora päsťou do tváre a následne sa pustili do wrestlingu. Strhol páchateľovi klobúk a lupič sa aj s komplicom dal na útek.

Prečítajte si aj

VIDEO Tréner Serede po prehre so Slovanom rozosmial všetkých: Je časovaná bomba, ošetrujú ho tak štyrikrát za zápas

Prebehli okolo tretieho člena gangu, ktorý sa staral o to, aby elektronická brána pred domom zostala otvorená. Páchateľom bol 26-ročný Abderaham Muse, ktorého odhalili na základe stôp DNA na klobúku, ktorý mu strhol Gabriel pri zápase v garáži. Minulý mesiac ho odsúdili na päť rokov väzenia za spomínanú lúpež.

Na záberoch z kamery vidieť, že Gabriel po výzve od lúpežníka najskôr drží ruky nad hlavou, následne si zloží hodinky a podá ich páchateľovi aj s kľúčmi od auta.

Páchateľa vypátrali, dostal trest päť rokov vo väzení

Podľa sudcu Anumapa Thompsona neexistujú žiadne dôkazy o tom, že Muse a jeho komplici sa zamerali na Gabriela pretože bol hviezdou Premier League. Skôr ho prenasledovali do jeho domu, pretože sa im zdal byť bohatý.

Aj keď ste sa konkrétne nezamerali na obeť kvôli tomu, že je známy futbalista, spoznali ste, že táto osoba je bohatá a hodná okradnutia," povedal sudca páchateľovi. „Videli ste pekné auto a pekný dom a mysleli ste si, že je to bohatý výber. Našťastie, vďaka statočným činom ľudí, na ktorých ste sa zamerali, nedošlo k ďalším škodám.“

Muse má toho na rováši viac než dosť. V minulosti ho riešili pre nelegálnu držbu zbrane či heroín. Máte otrasný register na 26-ročného muža. Bol to hrozný a desivý útok na ľudí, ktorí sa jednoducho vracali domov v noci."

Muse nastúpil do väzenia na výkon päťročného trestu, jeho dvoch komplicov sa chytiť nepodarilo. Informácie a vyjadrenia prináša The Sun.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články