Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Tréner Serede po prehre so Slovanom rozosmial všetkých: Je časovaná bomba, ošetrujú ho tak štyrikrát za zápas

BRATISLAVA - Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvýšili po stretnutiach 16. kola Fortuna ligy svoj náskok na čele tabuľky na osem bodov. Obhajca titulu zdolal doma ŠKF ORION TIP Sereď 2:0, kým druhý tím súťaže Spartak Trnava prehral na svojom trávniku s MFK Ružomberok hladko 0:3 a pustil "belasých" do trháku.
Zdroj: 41264
Zdieľajte:

Slovan zvíťazil v pondelňajšom domácom zápase 16. kola Fortuna ligy nad ŠKF ORION TIP Sereď 2:0. Obe mužstvá sa v slovenskej najvyššej súťaži stretli po desiaty raz, Slovan dokázal zvíťaziť vo všetkých desiatich zápasoch.

Má veľa kilogramov a problémy s trieslami

"Hrali sme proti najlepšiemu tímu v lige. Slovan má dobrý tím, dokazuje to aj v Európe. Vedeli sme, že tréner pretočí zostavu, my sme chalanov nabádali, aby sa nebáli hrať. Ale nebol som spokojný s nasadením a agresivitou, mali sme pomalý presun do útoku. Dnes sme mohli vyťažiť viac, ale Slovan bol efektívny. V druhom polčase sme boli aktívnejší, ale dostali sme druhý gól," uviedol po stretnutí tréner Serede Juraj Jarábek a s humorom dodal na adresu svojho kolumbijského zverenca Haidersona Hurtada: "Mám poučenie, že nemôžem vystrieľať všetky patróny. Hurtado je časovaná bomba, ošetrujú ho tak štyrikrát za zápas. Asi to robí tá jeho manželka, pretože má veľa kilogramov. Hurtado má stále problémy s trieslami, zrejme to z toho vyplýva. Je to pravda, len tak na odľahčenie. A susedia sa sťažujú, tak to môžete vypátrať,..."

Prečítajte si aj

Je to netvor! Nevidel som nikoho jesť toľko ako on, spoluhráč z Nórska prehovoril o stravovaní Haalanda

Weiss bol opäť kritický

Jeho náprotivok Vladimír Weiss bol už tradične na svojich zverencov kritický napriek triumfu: "Teší ma víťazstvo na nulu. Nebol to zápas, v ktorom dostali šancu hráči zo širšieho kádra, máme aj veľkú maródku a tresty. Zásahov do zostavy bolo veľa, nie je to jednoduché, lebo vymeniť toľko hráčov je na hre vidieť. Rešpektoval som silu súpera, hrá dobre v lige. Keby som cez polčas mohol, vymením šesť hráčov. Potom prišli skúsení hráči, zlepšilo sa to, ale mužstvo má na viac, ako ukázalo. Hráči musia vydať zo seba viac, majú na Slovensku nadštandardné podmienky. Niektorí z nich nemajú na to, čo my chceme. S bodmi som spokojný, s výkonom nie."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články