Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Je to netvor! Nevidel som nikoho jesť toľko ako on, spoluhráč z Nórska prehovoril o stravovaní Haalanda

OSLO - Stravovanie Erlinga Haalanda? Je to netvor, nikdy som nevidel jesť nikoho toľko ako on, prezrádza spoluhráč z nórskej reprezentácie.
Zdroj: 40379
Zdieľajte:

Erling Haaland je stroj na góly a jeden z najlepších futbalistov súčasnosti. Odvtedy, ako v decembri 2019 prišiel do Dortmundu, strelil 70 gólov v 69 zápasoch. Už teraz sa o neho bijú najväčšie tímy v Európe.

Haalanda? Je ako netvor, nikdy som nevidel niekoho toľko zjesť, hovorí spoluhráč King

Spoluhráč z nórskej reprezentácie, útočník Watfordu Josh King, prehovoril o stravovacích zvyklostiach fenomenálneho Haalanda. "Je ako medveď," hovorí King na adresu Haalanda, ktorý bohatou stravou podporuje svoju fyzickú silu a muskulatúru, ktorá mu pomáha mať navrch v súbojoch s obrancami súperov.

Prečítajte si aj

Vražedná ochranka: Ronalda strážia dvojičky, ktoré v špeciálnych jednotkách bojovali v Afganistane

„Je ako netvor. Nikdy som nevidel nikoho jesť tak veľa, ako on," prezradil King v podcaste spoluhráča Bena Fostera "The Cycling GK".

King tiež prezradil, že Haaland je veľkým fanúšikom klubu zo svojho rodného mesta - Leedsu. A rád by ho videl v budúcnosti pôsobiť v anglickej Premier League.

„Viem, že miluje Leeds. Neviem, či sa to stane, ale uvidíme. Rád by som ho videl v Premier League. Hovoril som to už minulé leto. Hovoril som mu: Musíš prísť do Premier League a on má túto súťaž rád, ale je stále mladý a má čas," uviedol King.

Hovorí sa o 70-miliónov eurovej výkupnej klauzule, ktorá sa má v zmluve Haalanda aktivovať po tejto sezóne, tak sa nechajme prekvapiť. Medzi jeho záujemcov patria Manchester United, Manchester City, spomína sa tiež Real Madrid.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: podcast The Cycling GK

Diskusia

Podobné články