Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ostrá hádka, zasahovať musela až polícia: Tréneri Xavi s Emerym sa takmer pobili

VILLARREAL - Tréneri Xavi a Unai Emery sa ostro pohádali po zápase Villarreal - FC Barcelona. Takmer sa pobili, zasiahnuť musela až polícia!
Zdroj: 41249
Zdieľajte:

Až na šiesty pokus sa FC Barcelona dočkala v tejto sezóne La Ligy prvej výhry vonku. Zvíťazila v dôležitom stretnutí na pôde Villarrealu 3:1. Po stretnutí nastal konflikt medzi trénermi oboch tímov - Unaiom Emerym a Xavim Hernandezom. Informuje o tom portál sport.es.

Xavi a Emery sa takmer pobili, zasahovala polícia

Tréner Villarrealu bol mimoriadne nespokojný s výkonom rozhodcov. V niekoľkých prípadoch si jeho tím vyžadoval pokutový kop, no ani raz nebol odpískaný. Kontroverzné momenty nastali za stavu 2:1 pre Blaugranas.

Prečítajte si aj

Ronaldo má problém: Nový tréner United o ňom v tridsiatke povedal, že je starý. Teraz má 36

Xavi a Emery sa mali po zápase v útrobách štadiónu ostro pohádať. Konflikt začal eskalovať a musela zasiahnuť až polícia, aby neprerástol do fyzickej šarvátky. Po tom, ako Emery vychladol, prešiel cez šatne a tlačovú miestnosť, aby našiel Xaviho a podal mu ruku, čo odmietol urobiť po záverečnom hvizde.

FC Barcelona je siedma, stráca päť bodov na Ligu majstrov. Villarrealu patrí až dvanásta pozícia, päť bodov nad zónou zostupu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sport.es

Diskusia

Podobné články