Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo má problém: Nový tréner United o ňom v tridsiatke povedal, že je starý. Teraz má 36

MANCHESTER - Cristiano Ronaldo má problém.
Zdroj: 41246
Zdieľajte:

Vyzerá to tak, že Cristiano Ronaldo môže mať v Manchesteri United problém. Novým trénerom sa stal Ralf Rangnick. Tréner, ktorý vyhlásil na adresu Ronalda, že je príliš starý na podpísanie, keď mal 30 rokov. Teraz má 36...

Rangnick Ronalda nechcel pred šiestimi rokmi, bol pre neho pristarý

V roku 2016, keď bol 63-ročný kouč na lavičke RB Lipsko, dostal otázku na to, koho by podpísal radšej, keby mal možnosť - Cristiana Ronalda alebo Lionela Messiho?

„Absolútne nie," vyhlásil Rangnick rázne. „Máme platový strop a sú príliš starí."

Najzaujímavejšia hláška, v kontexte toho, že sa Rangnick stáva novým trénerom United, prišla až potom. Vyhlásil, že okrem uvedeného Ronaldo a Messi by nezapadali do jeho systému.

Prečítajte si aj

VIDEO Hororové zranenie Neymara a nevýrazný Donnarumma: Messi a Sergio Ramos bok po boku pri obrate PSG

Ronaldo nezapadá do jeho systému a filozofie

„Máme svoju vlastnú filozofiu a oni by do nej nezapadali."

Rangnick je známy tým, že preferuje intenzívny pressing a mnohí spochybňujú, ako do jeho konceptu zapadne portugalská hviezda, keďže nikdy nepatril medzi hráčov, ktorí by "pressovali".

Jadon Sancho, Mason Greenwood či Marcus Rashford sa skvele hodia do Rangnickovho konceptu. No Ronaldo bude v jeho systéme vyzerať ako hranatý kolík, ktorý sa snaží zapadnúť do okrúhlej diery.

Zaujímavosťou je, že dočasný kouč Michael Carrick viedol United v šlágri proti Chelsea so slúchadlom v uchu. Údajne bol v kontakte práve s Rangnickom. A Nemec pravdepodobne aj skladal zostavu na tento zápas. V útoku nastúpili Sancho a Rashford. Ronaldo bol len na lavičke. Do stretnutia prišiel až v 64. minúte. Po záverečnom hvizde nahnevane zamieril priamo do šatne.

Zdá sa, že na Old Trafforde ho čakajú ťažké časy...

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články