Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hororové zranenie Neymara a nevýrazný Donnarumma: Messi a Sergio Ramos bok po boku pri obrate PSG

PARÍŽ - V nedeľnom zápase 15. kola francúzskej futbalovej ligy zvíťazil Paríž St. Germain na ihrisku St. Etienne 3:1. Premiérový duel v drese PSG absolvoval španielsky stopér Sergio Ramos.
Zdroj: 41239
Zdieľajte:

Nevýrazný Donnarumma

Domáci prekvapili lídra tabuľky v 23. minúte, keď loptu po parádnom pase Khazriho dorazil do siete Denis Bouanga. Gólu predchádzal nevýrazný zákrok talianskeho gólmana Gianluigiho Donnarummu, ktorý netradične dostal v bránke PSG prednosť pred tímovou jednotkou Keylorom Navasom a nie príliš istým zákrokom nepotešil spoluhráčov. Preskúmavaný gól napokon VAR uznal za regulárny.

Prečítajte si aj

Oľutoval milovaný aj nenávidený Donnarumma prestup do PSG? Niekedy to bolí a vadí mi to

Tesne pred polčasovou prestávkou fauloval Timothée Kolodziejczak unikajúceho Kyliana Mbappého a za tento zákrok videl od rozhodcu červenú kartu. Ešte pred odchodom do kabín stihol Paríž vyrovnať po hlavičke kapitána Marquinhosa.

Geniálny Messi a Neymar v bolestiach

Jedenásť minút pred koncom sa hostia ujali vedenia. Prihrávka Argentínčana Lionela Messiho našla v pokutovom území jeho krajana Ángela Di Maríu a ten ľavačkou prekonal brankára Etienna Greena. V prvej minúte nadstaveného času to bol opäť Brazílčan Marquinhos, ktorý hlavou stanovil konečný výsledok. Veľkou stratou pre PSG je strata Neymara, ktorý si v závere duelu nepríjemne poranil členok a z ihriska odchádzal na nosidlách.

Asistencie pri všetkých troch presných zásahoch si pripísal Messi. PSG vedie tabuľku so 14-bodovým náskokom pred Nice, St. Etienne zostáva na predposlednom mieste.

AS Saint Etienne – FC Paríž St. Germain 1:3 (1:1)
Góly: 23. Bouanga – 45.+2 a 90.+1 Marquinhos, 79. Di María, ČK: Kolodziejczak (St. Etienne)

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články