Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Bývalý hviezdny útočník sa zaujíma o Lobotku: Chce ho získať už v januári

NEAPOL - Lobotka nehrával, po návrate sa trápi a hovorí sa o jeho prestupe z Neapola. Už v januári ho chce získať bývalý hviezdny útočník!
Zdroj: 41216
Zdieľajte:

Slovenský reprezentačný stredopoliar Stanislav Lobotka v lete výrazne schudol, dostal sa do skvelej formy. Pomohol mu aj príchod trénera Luciana Spalettiho na lavičku Neapola, ktorý vždy obdivoval jeho hru. Spaletti už v príprave veril Lobotkovi, ten sa mu odmeňoval skvelými výkonmi. Pokračoval v nich aj v úvode sezóny.

Ale ako to už v športe často býva, Lobotka sa zranil počas plnenia reprezentačných povinností. Vypadol z tempa, stratil miesto v zostave Neapola. Dostal šancu tento týždeň v Európskej lige proti Spartaku Moskva. No už v 3. minúte inkasoval Neapol po tom, čo Spartak premenil jedenástku po faule Lobotku na Quincyho Promesa.

Vyzerá to tak, že Lobotka si dôveru Spalettiho späť takýmito výkonmi nezíska. Na pohode stredopoliarovi, ktorý čerstvo oslávil 27. narodeniny, nepridáva ani rozchod s Danielou Nízlovou, s ktorou vychováva dcérku Lindu, ktorá čoskoro oslávi dva roky.

Prečítajte si aj

VIDEO Obrovská radosť mladíkov MŠK Žilina: Postup v Lige majstrov zariadil brankár Belko!

O Lobotku sa zaujíma Janov, tréner Ševčenko ho chce už v zime

Východiskom z náročnej situácie by mohol byť prestup Lobotku v zimnom období. V Neapole môže byť jeho herné vyťaženie minimálne a situáciu z uplynulej sezóny by slovenský reprezentant rozhodne nechcel znova zažívať.

Zaujíma sa o neho bývalý hviezdny útočník Andrej Ševčenko, ktorý nedávno zasadol na lavičku FC Janov. „Janov má záujem o Stanislava Lobotku. Nový tréner Ševčenko uznáva stredopoliara, ktorý môže opustiť Neapol v zimnom prestupovom období," píše renomovaný prestupový odborník Nicolo Schira na sociálnej sieti twitter.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: twitter Nicolo Schira

Diskusia

Podobné články