Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Ako amatér rozvážal chladničky, teraz strelil životný gól v Lige majstrov: Mesiáš pri debute spasil AC Miláno

MADRID - Brazílčan Junior Messias sa pri svojom debute stal hrdinom šlágra Ligy majstrov na madridskom Wanda Metropolitano, keď víťazným gólom šokoval Atlético Madrid a vykresal postupové nádeje pre AC Miláno.
Zdroj: 41206
Zdieľajte:

Brazílsky útočník sa v 65. minúte v Madride dočkal premiérového vystúpenia v milionárskej Lige majstrov, keď na ihrisku nahradil bosnianskeho záložníka Kruniča a trénerovi Piolimu sa za dôveru odvďačil tým najlepším možným spôsobom.

Najprv vyslal krásnu prihrávku do druhej vlny na nabiehajúceho Bakayoka, ktorého strelu zastavil Savič, ale už onedlho sa Messias mohol radovať. Franck Kessié v 87. minúte z ľavej strany poslal oblúčikom center na nabiehajúceho Messiasa, za ktorým ešte stál taktiež striedajúci Zlatan Ibrahimovič, ale Brazílčan nekompromisne hlavou nedal Oblakovi šancu a svojim kariérnym gólom rozjasal celú lavičku milánskeho AC.

Prečítajte si aj

VIDEO Obrovská radosť mladíkov MŠK Žilina: Postup v Lige majstrov zariadil brankár Belko!

AC Miláno v hre o osemfinále

Po víťaznom zásahu ožili aj postupové nádeje giganta zo San Sira, keď sa AC v Skupine B bodovo dotiahlo práve na madridské Atlético. Na druhé FC Porto, ktoré prehralo na Anfielde s FC Liverpool 0:2, strácajú bod a v záverečnom dueli proti už istému víťazovi skupiny Liverpoolu tak budú futbalisti milánskeho AC v hre o osemfinále milionárskej súťaže.

Ako amatér rozvážal chladničky

30-ročný Messias, ktorý sa do profesionálneho futbalu dostal až zhruba pred desiatimi rokmi, sa do Talianska presťahoval v roku 2011 a počas pôsobenia v amatérskych kluboch Casale a Chieri si privyrábal tým, že rozvážal chladničky do domácností.

Do profi futbalu prenikol až v sezóne 2018/19, kedy v drese Gozzana v talianskej Serie C strelil štyri góly v 33 zápasoch. Následne sa pred dvomi rokmi presunul do druholigového Crotone, ktorému v druhej sezóne pomohol k postupu medzi taliansku elitu. Brazílčan, ktorý v drese Crotone zaznamenal v 70 stretnutiach 15 gólov a pridal aj sedem gólových prihrávok, sa razom ocitol na hosťovaní na milánskom San Sire, kde presvedčil a zdá sa, že ho v milánskom AC ešte čakajú pekné roky futbalovej kariéry.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články