Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Vražedná ochranka: Ronalda strážia dvojičky, ktoré v špeciálnych jednotkách bojovali v Afganistane

MANCHESTER - Len skutočný blázon by si na Ronalda dovolil.
Zdroj: 41198
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo pre seba a svoju rodinu dopraje len to najlepšie. Aj v oblasti ochrany. Strážia ich dvojičky, ktoré slúžili ako vojaci v špeciálnych jednotkách v Afganistane. Bratov zachytili, ako boli s Ronaldom v aute ešte v septembri, keď sa Ronaldo chystal odcestovať so zvyškom tímu na zápas Ligy majstrov do Švajčiarska.

Ronalda chránia dvojičky, ktoré bojovali v špeciálnych jednotkách v Afganistane

Jedného z bratov zachytili na narodeninovej oslave Ronaldovej dcéry Alany Martiny. Tiež pri tom, keď Ronaldo so svojou rodinou išli na večeru v Manchesteri.

Prečítajte si aj

Manchester United našlo náhradu za odvolaného Solskjaera: Mužstvo by mal prevziať bývalý tréner Barcelony

Sergio a Jorge Ramalheirovci sú bývalí elitní vojaci, ktorí slúžili v Afganistane a následne sa stali súčasťou jednotky osobnej ochrany portugalskej polície, ktorej úlohou je dohliadať na vysokopostavené osobnosti ako politikov či sudcov.

Dvojica požiadala portugalskú políciu o neplatené voľno, aby sa mohli venovať iným záujmom. Krátko na to si ich najal Cristiano Ronaldo.

36-ročný futbalista podnikol kroky na zvýšenie svojej ochrany po tom, čo sa dozvedel, že po návrate do Manchesteru sa stane "magnetom" pre zločinecké gangy.

V minulosti bol Ronaldovou osobnou ochrankou Nuno Marecos, bývalý elitný výsadkár. Tiež spolupracoval s Goncalom Salgadom, MMA bojovníkom. Ten v rokoch 2006 až 2011 bojoval v superťažkej váhe a v siedmich zápasoch vyhral päťkrát KO.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: The Sun

Diskusia

Podobné články