Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dráma s tragickým koncom: Srdce najvernejšieho fanúšika neunieslo obrovskú radosť

ISTNABUL - Gól Miguela Crespa v 94. minúte istanbulského derby domáceho Galatasaray a hosťujúceho Fenerbahce rozjasal hostí, ale zároveň priniesol aj tragickú smrť.
Zdroj: 41180
Zdieľajte:

Dramatický záver, v ktorom hostia v 94. minúte zavŕšili obrat na 2:1 a v prestížnom istanbulskom derby dosiahli na tri body, totiž neprežil 64-ročný fanúšik Fenerbahce Ahmet Uysal. Ten sledoval so synovcom mestské derby v kaviarni v okrese Alasehir a pri víťaznej radosti v štvrtej minúte nadstavanie sa tak radoval a rozrušil, že na mieste dostal infarkt a odpadol.

Fenerbahce miloval

Napriek rýchlemu prevozu do nemocnice sa už fanúšika zachrániť nepodarilo. "Fenerbahçe naozaj veľmi miloval. Keď dalo v nastavení gól, strýko neuniesol tú obrovskú radosť," citovali Uysalovho synovca Ercana turecké médiá. Uysal bol ženatým mužom s dvomi deťmi a šiestimi vnúčatami a zápas sledoval v kaviarni svojho synovca Ercana Uysala.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Peter Sagan sa na futbalovom svätostánku dočkal obrovskej pocty: Nikdy nezabudnem!

Rýchly prevoz do nemocnice nepomohol

Po neúspešných snahách o záchranu života bol Ahmet prevezený do Inštitútu súdneho lekárstva v Izmire, aby vyšetrili presnú príčinu jeho smrti. Zistenia potvrdili, že Ahmet bol chorý, mal slabšie srdce a hlavne celým srdcom miloval Fenerbahce. Na stenu trojposchodového domu si nechal namaľovať obrázok milovaného klubu a tiež tureckej vlajky. Pochovaný bude v rodnom meste.

Majiteľ kaviarne a synovec mŕtveho uviedol k tragickej udalosti: "Zápas bol veľmi napínavý. V posledných sekundách zápasu strelilo Fenerbahce víťazný gól. Môj strýko odpadol, spadol na zem, okamžite sme ho vlastnými prostriedkami previezli do súkromnej nemocnice, ale nepodarilo sa ho zachrániť".

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články