Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Peter Sagan sa na futbalovom svätostánku dočkal obrovskej pocty: Nikdy nezabudnem!

BUENOS AIRES - Futbalisti argentínskeho tímu Boca Juniors pokorili podľa očakávania na domácej pôde Sarmiento Junin 2:0. Fantastická futbalová noc na La Bombonere navždy utkvie v pamäti aj slovenskému trojnásobnému cyklistickému majstrovi sveta Petrovi Saganovi, ktorý sa v Argentíne dočkal obrovskej pocty.
Zdroj: 41179
Zdieľajte:

Sagan, ktorý už v tejto sezóne bude obliekať dres nového tímu TotalEnergies, sa v Argentíne pripravuje na preteky Vuelta San Juan a známi z miestneho futbalového tímu San Juan, mu dopriali futbalovú noc, na ktorú s určitosťou nezabudne do konca života.

Zdroj: Instagram/Peter Sagan

Prečítajte si aj

VIDEO Milan Škriniar poslal hviezdu SSC Neapol do nemocnice: Čaká ho operácia

Fantastická noc

"Včera som strávil fantastickú noc, na ktorú nikdy nezabudnem. Nielenže som sa mohol zúčastniť emotívneho zápasu v legendárnej Bombonere, ale vďaka mojim priateľom zo San Juanu som mal aj obrovskú česť získať od tímu Boca Juniors legendárny tímový dres 10 s mojím menom! Teraz som už pripravený pretekať," napísal Sagan na sociálnej sieti a pridal fotky v drese s legendárnou desiatkou na chrbte, ktorú v slávnom argentínskom klube nosili legendy ako Diego Armando Maradona či Juan Román Riquelme.

Boca víťazstvom splnila rolu favorita, ale aktuálne štvrtý tím ligovej tabuľky stráca na vedúci River Plate až trinásť bodov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články