Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Suslov chce byť lídrom repre! Prezradil svoju najsilnejšiu zbraň a do akého klubu by chcel prestúpiť

BRATISLAVA - Tomáš Suslov chce byť lídrom reprezentácie. Prezradil, akú má najsilnejšiu zbraň a do akého klubu by chcel prestúpiť.
Zdroj: 39060
Zdieľajte:

Má len 19 rokov a je považovaný za budúcnosť slovenského futbalu. Tomáš Suslov je sebavedomý, zdravo drzý, verí si v súbojoch jeden proti jednému. V poslednom kvalifikačnom vystúpení proti Malte ho bolo na ihrisku vidieť. Na víťazstve 6:0 sa podieľal troma gólovými asistenciami. Dostal sa do ideálnej zostavy kola!

Suslov chce byť lídrom reprezentácie

Napriek svojmu veku v holandskom Groningene už v niekoľkých zápasoch nastúpil s kapitánskou páskou. Suslov netají, že sa chce vypracovať na lídra slovenskej reprezentácie. „Určite chcem byť lídrom! Keď budem zdravý a budem podávať také výkony, aké som podal v zápase so Slovinskom a Maltou, viem si to predstaviť," vyhlásil pre Nový Čas.

Prečítajte si aj

Solskjaer dostal padáka a v Manchestri definitívne skončil: TENTO muž sa stal dočasným trénerom!

Jeho herný prejav je z pohľadu fanúšikov veľmi atraktívny. Najmä preto, že sa nebojí púšťať do súbojov jeden na jedného. Práve v tomto vidí svoju najsilnejšiu zbraň. „Najsilnejšia stránka? V hre jeden na jedného. V týchto situáciách som drzý a viem, že mám kvalitu na to, aby som ich zvládol. Presvedčil som o tom aj v poslednom zápase a som rád, že som prispel k výhre."

Rád by do niektorej z TOP 5 európskych líg

Suslov podáva kvalitné výkony na klubovej aj reprezentačnej úrovni. Čo neuniká pozornosti väčších európskych klubov. V súvislosti so Suslovom sa spomína najmä záujem Ajaxu Amsterdam. Ofenzívny futbalista pripúšťa, že prestupu z Groningenu by bol naklonený, keby bolo splnených niekoľko podmienok.

„Je jasné, že keď hráte dobre, záujem je. Teda aj o mňa. Mám dlhodobejší kontrakt v Groningene a som tu spokojný. Prípadnému prestupu sa však nebránim. Chcel by som si zahrať v jednej z piatich top európskych líg. Ponuka však musí byť výhodná a hlavne si chcem vybrať klub, ktorý bude so mnou počítať do základnej zostavy," analyzuje Suslov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Nový Čas

Diskusia

Podobné články