Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hanba a hnev fanúšikov: Reprezentačný kapitán pred kľúčovým bojom o MS hrubo porušil životosprávu!

ZENICA - Futbalisti Ukrajiny uspeli v záverečnom kvalifikačnom vystúpení o postup na MS 2022, keď v Bosne a Hercegovine vyhrali dvoma strelenými gólmi v druhom polčase.
Zdroj: 41139
Zdieľajte:

Aj na lavičke domácich chýbal kapitán z domáceho súboja s Fínskom a jedna z najväčších reprezentačných hviezd Miralem Pjanič, ktorý pri predchádzajúcej domácej prehre s Fínskom (1:3) opúšťal v 66. minúte hraciu plochu za veľkého piskotu fanúšikov a v kvalifikačnej rozlúčke Bosny už príležitosť ani nedostal.

Prečítajte si aj

Oľutoval milovaný aj nenávidený Donnarumma prestup do PSG? Niekedy to bolí a vadí mi to

Pred kľúčovým bojom porušil životosprávu

Aktuálne hviezdny záložník istanbulského Besiktasu, kde je na hosťovaní z Barcelony, podľa periodika abola.pt porušil už pred súbojom s Fínskom životosprávu, keď bol pristihnutý pri tom, ako si doprial cigaretku a podľa zverejneného videa bol pred kľučovým súbojom v poriadne bujarej nálade. Aj keď v tomto súboji ešte nastúpil a dokonca s kapitánskou páskou na rukáve, zápas nedohral a následne bol pred posledným kvalifikačným duelom Bosny poslaný naspäť do Istanbulu.

Pjanič sa večer pred kľúčovým bojom, v ktorom Bosna hostila Fínsko a mala pred dvomi domácimi duelmi stále šancu posunúť sa na druhú barážovú priečku, objavil v klube, kde si zjavne doprial svetské pôžitky a očividne nedodržal prísnu životosprávu každého profesionálneho športovca.

Prečítajte si aj

VIDEO Dani Alves dostal číslo po klubových ikonách FC Barcelona: Budem ho nosiť, aby som im vzdal rešpekt

Pjanič ešte pred zápasom s Fínskom

Zahral si vo Francúzsku, Taliansku aj Španielsku

Pjanič v minulosti hrával za francúzske tímy Metz a Lyon, odkiaľ sa presunul do Talianska, kde pôsobil v AS Rím a Juventuse a následne sa presunul do španielskej La Ligy, kde je od roku 2020 kmeňovým hráčom FC Barcelona.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články