Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Perez zúri na štátom riadené kluby: Ponúknete im 200 miliónov € za hráča a odmietnu!

MADRID - Šéf Realu Madrid Florentino Perez zúri na najbohatšie kluby: Ponúkate im 200 miliónov € za hráča a oni odmietnu!
Zdroj: 40611
Zdieľajte:

Prezident španielskeho klubu Real Madrid Florentino Perez vyjadril svoj hnev na niektoré popredné európske tímy so štátnou podporou. Nahnevala ho skutočnosť, že PSG odmietlo jeho 200-miliónov € vysokú ponuku za Kyliana Mbappeho, ktorému budúce leto končí zmluva.

Perez: Ponúknete im 200 miliónov € a oni odmietnu

Prezident Los Blancos v rozhovore s členmi predstavenstva Realu Madrid pred valným zhromaždením klubu zdôraznil hrozbu štátom podporovaných klubov. PSG, Manchester City a najnovšie Newcastle United sú v popredí jeho hnevu.

„Musíme plniť naše kontrakty a snažíme sa priviesť dobrých hráčov a najlepších hráčov," hovoril Perez v rozhovore s Ramonom Alvarezom de Monom z Radio MARCA. „No musíte byť schopní dovoliť si ich. Teraz ponúkame 200 miliónov eur a nechcú ho predať."

Prečítajte si aj

VIDEO Fatálny skrat Ibrahimoviča proti Španielsku: Hviezdu Chelsea poslal k zemi brutálnym úderom do zátylku

Príde čas, keď 30 najlepších tímov v Európe budú vlastniť krajiny

„Keď im končí zmluva, je to lepšie, ale momentálne je tu veľa štátom podporovaných klubov a nechcú vám predať hráčov. Snažíme sa, aby hlavnou vecou bolo finančné riadenie klubu, nie peniaze, ktoré dostanete odinakiaľ. Príde čas, keď tridsať najlepších klubov v Európe budú vlastniť krajiny."

„To nie je princíp Európskej únie. Prišiel som sem bojovať a bojujem odkedy som prišiel," dodal Florentino Perez.

Perez je stále zástancom myšlienky vzniku Superligy. Jeho projekt bol síce zamietnutý, no šéf Realu Madrid neustále vyhlasuje, že bude bojovať za to, aby sa stal realitou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Radio MARCA

Diskusia

Podobné články