Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Fatálny skrat Ibrahimoviča proti Španielsku: Hviezdu Chelsea poslal k zemi brutálnym úderom do zátylku

SEVILLA - Zlatan Ibrahimovič v zápase kvalifikácie o futbalové majstrovstvá sveta v Katare so Španielskom predviedol brutálny zákrok voči Césarovi Azpilicuetovi. Švédska hviezda bude kvôli faulu chýbať svojmu tímu v prvom zápase baráže. Obranca Chelsea ale nechápal, prečo rozhodca neudelil rovno červenú kartu.
Zdroj: 39066
Zdieľajte:

Švédsko hralo so Španielskom kľúčový zápas v kvalifikácii na MS. Pokiaľ by Vikingovia v Seville zvíťazili, mohli postúpiť priamo na záverečný turnaj v Katare. Lenže v 86. minúte získal vedenie pre Španielov Álvaro Morata a šance hostí sa začali rozplývať.

Frustrácia Švédov sa zhmotnila v nastavenom čase v skrumáži pred španielskou bránkou. Striedajúci Zlatan Ibrahimovič urobil niekoľko rýchlych krokov a lakťom zozadu poslal k zemi Césara Azpilicuetu.

Zatiaľ čo sa španielsky obranca zvíjal na trávniku v bolestiach, jeho spoluhráč Sergio Busquets sa snažil rozhodcu presvedčiť, aby vytiahol červenú kartu. "Bizarný zákrok," komentovali médiá Zlatanov skrat. "Tu je všetko v poriadku," komentoval video ironicky na sociálnych sieťach neskôr sám Azpilicueta.

Najskôr to vyzeralo, že nemecký rozhodca Felix Brych nechá incident nepochopiteľne bez karty. Potvrdzovali to aj zástupcovia švédskeho realizačného tímu na tlačovej konferencii po zápase. Ako však ukázal zápisnicu o stretnutí, rozhodcovia Ibrahimovičovi nakoniec mimo záberu kamier žltú kartu predsa len udelili. A pretože išlo o druhú žltú v kvalifikácii, tak štyridsaťročný útočník nepomôže svojmu tímu v prvom kole baráže, kam Švédsko putuje.

Ibrahimovič po zápase povedal, že si podľa neho Španielsko výhru nezaslúžilo. "Odohrali sme dobrý zápas, naozaj. Dali nám gól z dorážky, inak sme zahrali celkovo dobre, mali sme dobré šance, lepšie ako oni," hodnotil.

 
 
 
 
 
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Futbalovýsvet.sk

Diskusia

Podobné články